Рубрики: Новини
27.09.2024 18:19

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.
Поділитися

Довгі роки роботи на телебаченні зірка каналу 1+1 Лідія Таран не змінювала стрижку і завжди носила довге волосся, яке фарбувала у красивий відтінок блонда. Багатьом телеглядачам вона й запам’яталася своїми стильними образами та бездоганною зачіскою. У коментарях під знімками, які з’являлися в Інстаграмі, її часто називали “наша українська красуня”. Так могло б і продовжуватися, якби не настало 24 лютого 2022 року.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

Після початку повномасштабного вторгнення, Лідія, як і багато українських мам, прийняла рішення рятувати свою дитину і екстрено виїхала за кордон. Вже понад два роки Таран разом із дочкою-підлітком від Андрія Доманського живе у Франції і, зважаючи на все, повертатися поки не збирається.

За цей час Лідія встигла влаштувати своє життя – вона продовжує записувати репортажі для 1+1, а також з’являється в ефірі місцевого телеканалу та навіть встигла здобути диплом спеціаліста в одному з французьких Університетів. У свою чергу 16-річна Василина ходить до французького ліцею та продовжує навчання в українській онлайн-школі і вже повністю адаптувалася до нової реальності.

Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає зараз у Франції

Зазначимо, що життя у Франції відобразилося і на зовнішності мами та доньки. На третій рік життя за кордоном телезірка зважилася на кардинальні зміни та зробила нову стрижку каре. Такої короткої зачіски Лідія ще не мала. Вперше вона засвітилася з новою зачіскою під час свого останнього приїзду до Києва.

46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижку

Також можна розглянути стрижку на фото, яке було зроблено трохи згодом у Франції, коли знаменитість проводила дочка-підлітка до ліцею. У кадрі Лідія з’явилася у картатий жакеті та повністю без макіяжу. Доповнили образ ведучої стильні окуляри та нова модна стрижка. Василина з’явилася в кадрі у світлій шовковій спідниці з ніжним квітковим принтом, чорній футболці та білих кросівках. На відміну від мами, дівчина зробила макіяж – підвела стрілки та нафарбувала стрілки.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

До речі, обидві виглядали як справжні француженки.