Рубрики: Новини
28.09.2024 16:02

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.
Поділитися

Популярний український артист Олексій Потапенко (псевдонім Потап, – прим. редакцій) після початку повномасштабного вторгнення вирішив продовжувати творити. Проте задля комфортної праці, чоловік вирушив за кордон. Важко не помітити, що останнім часом продюсер сильно змінився зовнішньо.

Тому, редакція порталу Фокус вирішила звернутися до експерта, аби той пояснив такі стрімкі зміни. За словами пластичного хірурга Сергія Королюка, репер розслабився та необачно ставиться до свого здоров’я.

Проаналізувавши фото артиста, Сергій зазначив, що не бачить хірургічний, або косметологічних втручань у зовнішність Потапа. Тож, сміливо можна зробити висновок, що чоловік не женеться за красою. Проте, чи добре це?

“Не бачу слідів косметологічних ін’єкцій чи пластичних операцій. Можна сказати, що він постарів. Вікові зміни помітні й виражені”, – пояснив хірург.

Експерт оцінив зміни у зовнішності Потапа

Наразі, репер Фактично “забив” на своє здоров’я. Спеціаліст вважає, що виконавець не слідкує за своїм станом, він погладшав та постарішав Й хоча раніше, Потап старався тримати себе в формі та навіть займався спортом, то зараз не виключено, що в його житті з’явилися шкідливі звички.

“Потап не докладає значних зусиль для збереження молодості. Аналізуючи деякі його інтерв’ю, можна сказати, що Потап не дотримується здорового способу життя. Він публічно згадував, що траплялись випадки, коли його забирала швидка зі зйомок через проблеми зі здоров’ям”, – розповів чоловік.

Експерт оцінив зміни у зовнішності Потапа

Сергій вважає, що причиною раптового старішання могли стати напружений графік, неконтрольоване харчування, шкідлива їжа та напої. Чоловік міг би виглядати в рази краще, проте він не докладає достатню кількість зусиль для цього.