Рубрики: Новини
28.09.2024 21:03

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?
Поділитися

Більше року тому Тімур Мірошниченко та його дружина Інна здивували публіку зізнанням про те, що вони всиновили дитину. Маленький хлопчик Марсель приєднався до їхньої родини. Фанати одразу його полюбили, а як сильно полюбили батьки навіть не варто казати. Згодом пара розповіла про те, що виявляється хлопчик хворіє, і коли вони почули діагноз, просто не знали, про що йде мова, але були впевнені, що все завершиться добре, і він поборить її.

Не так давно відбулася операція, але зіркові батьки вже рушили до наступного етапу.

Тімур Мірошниченко розповів, що його син Марсель переніс операцію

Тімур Мірошниченко розповів, що його син Марсель переніс операцію

Нещодавно Мірошниченко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що Марселю провели другу операцію, і вона не пройшла успішно. Тим не менш, вони впевнені, що попереду у хлопчика ще багато перемог, і їм все ж таки вдасться досягнути мети та дитина повністю одужає.

“Нічого не зрозуміли і тому зовсім не злякалися. “Одне. Коли ми можемо його побачити?” Потім ми вже погуглили. Потім нам стало страшно. У нього неймовірна жага до життя. Сьогодні ми пройшли нашу другу операцію з Марселем. Вона виявилася не зовсім успішною. Але з нами був кращий лікар в країні з цього напрямку. Тому впевнені, що вийшло якнайкраще”

Тімур Мірошниченко розповів, що його син Марсель переніс операцію. Скріншоти особистої сторінки зірки

Телеведучий показав підписникам, як зараз виглядає хлопчик після хірургічного втручання.

Нагадуємо, що 2024-го пара також удочерила дівчинку, яка одразу ж підкорила серця публіки. Вона виявилася надзвичайно харизматичною та ласкавою. Тімур та Інна були впевнені, що заберуть її, тільки-но побачили, а історія знайомства з дівчинкою підкорила всю Україну.

Велика кількість українських зірок спочатку говорила про те, що хоче взяти дітей з дитячих будинків, так як кількість серед надзвичайно виросла. Але серед знаменитостей це зробили лише ті, які взагалі не говорили про подібні наміри, а саме подружжя Мірошниченків, а також Наталія Могилевська, яка ховала двох дівчат від преси понад два роки.