Рубрики: Новини
29.09.2024 18:59

“Прирівнюю до нуля”: український співак не стримав емоцій – критика полетіла на адресу Олега Винника

Популярний український співак Юлік неочікувано висловився про Олега Винника. Чоловік не розуміє позицію колеги, тим паче в нинішніх обставинах.
Поділитися

Виконавець Назарій Гук, відомий під псевдонімом Юлік, зробив гучну заяву щодо повернення його колеги Олега Винника в український шоу-бізнес. В інтерв’ю виданню “Фокус” Юлік, зокрема, обговорив своє ставлення до вчинків Винника, особливо в контексті війни в Україні.

Назарій зазначив, що особисто знайомий із Винником, адже вони разом брали участь у одному з телевізійних проєктів. Тоді вони мали нагоду поспілкуватися та дізнатися одне одного краще.

Проте з часом його думка про артиста змінилася в негативному напрямку. Сталося це після того, як Винник виїхав за кордон у період початку повномасштабного вторгнення в Україну. Співак висловив здивування щодо того, чому Винник не зайняв активну позицію і не використовував свій вплив, щоб підтримати країну в цей складний час. На думку Юліка, з підтримкою своїх фанів, він міг допомогти значно більше, ніж розповідав про це раніше.

Назарій Гук розкритикував позицію Олега Винника

Він додав, що спроби виправити ситуацію після тривалої мовчанки сміховинні. Назарій не розуміє, чому зараз Винник очікує підтримки, в той час, коли сам не зміг її забезпечити. Тому, повернутися назад, артистові буде дуже складно, тим паче, що на зараз в українському музичному просторі, як ніколи багато талановитих артистів.

“Намагання виправити ситуацію прирівнюю до нуля, люди все знають і ти перед ними маєш бути як перед дзеркалом”, – додав Гук.

Назарій Гук розкритикував позицію Олега Винника

Нагадаємо, нещодавно мережу сколихнула новина про повернення Винника в Київ. Начебто його бачили у столиці, про що повідомили особисті джерела Богдана Беспалова. Проте, незмінна голова фан-клубу артиста спростувала цю інформацію.