Рубрики: Новини
01.10.2024 21:01

Втратила всю жіночність: 39-річна Кароль збентежила Мережу своїм зовнішнім виглядом – “Згасає наша Тіна”

Фотографія Тіни Кароль, яка випадково потрапила до мережі, не на жарт стурбувала шанувальників співачки. Фанати благають її зупинитись і більше такого з собою не робити.
Поділитися

Останнім часом співачка Тіна Кароль помітно змінилася. Такого результату, за словами виконавиці, вона досягла за допомогою правильного харчування та регулярними заняттями фітнесом та йогою. Якийсь час тому співачка навіть докладно розповідала про свій раціон харчування та публікувала фотографії з їжею, які входять до її щоденного меню. Зазначимо, що на фотографіях в Інстаграм артистка справді виглядає чудово. Особливо у своїх неймовірно стильних та ефектних сценічних вбраннях. Після кожної подібної публікації зірку обсипають компліментами і навперебій захоплюються її прекрасною фізичною формою.

Однак днями в Мережі з’явився знімок, який привів її шанувальників у жах. Так, на одному з фан-аккаунтах знаменитості з’явився знімок, який, зважаючи на все, був зроблений у гримерній кімнаті або в готельному номері під час гастролей. У кадрі 39-річна Кароль позувала абсолютно без макіяжу та зачіски у трикотажній білизні сірого кольору, що складалася з вільних коротких шортиків та ліфа. На ногах були уггі.

Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, її відразу почали обговорювати. Багато хто був здивований, наскільки сильно схудла артистка. Хтось навіть припустив, що у Тіни анорексія.

Тіна ти була гарна а тепер забагато що ти зробила з собою мені хочеться плакати”, “Згасає наша Тіна”, “Я аж злякалася”, “Це капець. Де ж та фігура? Для чого це показувати”, “Та ні,не гарна стала.Трохи треба поправитися”, “Я вибачаюсь ,але ви як скилет а не жінка,де ваша жіночність, що ви з собою зробили??”, “За дуже, жінка має бути жіночою, а не такою худою, трошки потрібно набрати”“,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 жовтня, стало відомо, що у Тіни Кароль з’явився новий коханец. Про це розповів скандальний блогер Богдан Беспалов у своєму ТГ-каналі. Посилаючись на інформацію від таємних джерел, журналіст повідомив, що коханий співачки молодший за неї на 7 років, у роді має грузинське коріння, живе в США, але часто приїжджає в Україну. Детальніше дізнатися про нового залицяльника Кароль, і подивитися його фото, можна на сайті “Сенсація”.