Рубрики: Новини
03.10.2024 10:02

“Зовсім дорослий став”: Сергій Притула вперше за довгий час показав 16-річного сина не від дружини Катрусі

Популярний український ведучий Сергій Притула вперше за довгий час показав 16-річного сина Дмитра не від дружини Катрусі. Як зараз виглядає старший син зірки?
Поділитися

На даний момент Сергій Притула являється багатодітним батьком. У зірки зростає старший син від попереднього шлюбу Дмитро, а також 2 прекрасні дочки Стефанія та Соломія, яких йому народила дружина Катруся.

З сином Сергій старається проводити багато часу, тому хлопець часто відправляється у різні поїздки разом з родиною батька, грається з сестричками і не боїться відповідальності за них. Окрім того, в нього є менша сестра і по лінії матері.

Сергій Притула показав свого старшого сина Дмитра

Сергій Притула показав свого старшого сина Дмитра

Не так давно пані Юлія показувала, як сильно виріс спадкоємець Сергія Притули. У кадр він потрапив під час поїздки в поїзді. Публіка була здивована тим, наскільки високим та статним він став.

Нещодавно і сам ведучий похизувався старшим спадкоємцем. На честь дня народження юнака чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання, в яких розповів про свого сина, а також залишив йому декілька побажань.

У коментарях публіка відмітила серйозні зміни, які сталися з Дмитром всього за декілька років, а також приєдналася до привітань.

Нагадуємо, що декілька років тому Сергій Притула повідомив про завершення своєї телевізійної кар’єри. Зірка зізнався, що не хоче повертатися до розважального формату шоу, однак не виключає можливість участі у більш серйозних шоу.

Хоча глядачі сподівалися, що Сергій Притула передумає, на даний момент він все ж таки демонструє впевненість у своїх кроках та рішучість. Вже 10 років він займається благодійністю, збирає кошти, тісно спілкуються захисниками та підтримує їх і на даний момент здебільшого зосереджений на своєму фонді. Його колишня партнерка Леся Нікітюк 2022-го також брала активну участь у різного роду волонтерській діяльності. Однак, зірка врешті-решт вирішила повернутися до зйомок та шоу.