Рубрики: Новини
03.10.2024 16:31

40-річний Юрій Ткач розповів про проблеми у шлюбі та заговорив про розлучення: “Дійшли практично до дна”

40-річний український гуморист Юрій Ткач розповів про негаразди у своєму шлюбі та заговорив про його завершення. Чи дійсно пара дійшла до логічного фіналу?
Поділитися

Популярний український гуморист Юрій Ткач вже багато років транслює в соціальній мережі щасливе сімейне життя. Однак, картинка не завжди відповідає дійсності. Так сталося і в його випадку.

Шанувальники спостерігали за тим, як благовірна гумориста захищала його під час гучного скандалу, коли він виступав на корпоративі у відомих закарпатських юнаків з кримінальною історією. Жінка не ховала своїх емоцій і ставала щитом перед своїм обранцем, коли підписники навалювалися на нього з критикою. Так само вона не дозволяла подібної поведінки і зірка.

Але як виявилося, саме в той період у пари могли бути серйозні проблеми.

Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Про це нещодавно Юрій Ткач розповів у відвертому інтерв’ю. Але зізнався, що в них до розлучення не дійшло, а під час таких негараздів на допомогу приходять різні практики та візити до психотерапевта.

“У кожної сім’ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми… Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилися питання, проблеми, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Усе для цього згодиться”, – вразив зізнанням популярний комік.

Однак, Юрій не став вдаватися у деталі і не розповів, що саме стало причиною конфліктів, і так само не розкрив секрет збереження стосунків, залишивши все в таємниці.

Варто відзначити, що разом з Юлією Юрій Ткач у шлюбі вже 9 років. Пара виховує дочку Єлизавету, але зізнавалася, що планується друге поповнення. Щасливих новин поки що не надходило, але цілком можливо незабаром публіка почує хороші новини.