Рубрики: Новини
03.10.2024 18:04

Раптово поставила крапку: Залевський з “Шансу” розповів про стосунки та скандал з Наталією Могилевською

Відомий український режисер та стиліст з програми Шанс Олексій Залевський вперше розповів про стосунки з Наталією Могилевською та недобрий епізод в житті з нею.
Поділитися

Наталія Могилевська на початку нульових отримала найбільшу порцію популярності за свою кар’єру. Вона співпрацювала з найкращими режисерами, відомими артистами, мала дуже багато друзів шоу-бізнесу і не тільки. Багато хто говорив про її непростий характер. Зокрема, Кузьма Скрябін постійно жартував на цей рахунок.

Але заперечувати очевидне було неможливе: вона справлялася зі своїми обов’язками продюсера та наставника, адже і з року в рік її кликали на різні канали.

Олексій Залевський розповів про свій конфлікт з Наталією Могилевською

Олексій Залевський розповів про свій конфлікт з Наталією Могилевською

Нещодавно Олексій Залевський дав ексклюзивне інтерв’ю на рахунок своєї колеги по цеху і зізнався, яким був його досвід у спілкуванні з артисткою.

За його словами, вони розпочали з конфлікту. Він зробив макіяж співачці, але їй зовсім не сподобалося побачене і вона розкритикували його техніку. Лише через декілька років вона визнала, що насправді він прекрасно впорався зі своєю роботою, а вона рації не мала.

“А потім каже, минуло декілька років: “А ти був правий”. Отак ми з нею познайомились”

Пізніше вони подружилися і в них були дуже хороші стосунки, але в якийсь момент все зіпсувалося, і Олексій не сказав, що стало причиною. За його словами, Наталія Могилевська в якийсь момент просто відключилася і на цьому все.

Варто відмітити, що декілька років тому Наталія Могилевська звернула увагу публіки на те, що Олексій Залевський важко захворів та попросила у аудиторії допомоги, так як сам дизайнер дуже скромна людина, яка не стане говорити про свою хворобу і тим паче просити грошей.

“Був період ми були дуже дружніми, ми ходили один до одного в гості, ходили на Новий рік, на святкування різні. А потім вона якось так різко все відключила і все”

Хоча Могилевська проявила увагу до стиліста на публіку, насправді ж вона з ним ніяк не зв’язувалася на цей рахунок, хоча Олексій мав некроз кісток, що дуже серйозно.