Рубрики: Новини
04.10.2024 11:42

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.
Поділитися

Колишня дружина “Холостяка-9” Нікіти Добриніна, Даша Квіткова, відправилася подорожувати на другий за площею і населенням материк у світі — в Африку. Як відомо, Даша Квіткова є блогеркою, інфлюенсеркою та бізнесвумен. У інтерв’ю телеведучій Маші Єфросиніній вона повідомляла, що вона є жінкою, яка дуже багато працює. Прямо дуже і дуже багато. І нині вона вже до працювалася до того, що може собі дозволити літати на приватному вертольоті. Відео своєї подорожі блогерка оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Даша Квіткова показала, як вона у діловому літньому костюмчику, жилетці без рукавів і рівних шортах, пройшлася злітною смугою і одна сіла до приватного вертольоту. Під діловою жилеткою на ній був бежевий топ, а під колір нього вона підібрала ремінь з натуральної шкіри для шортів. Свій образ вона доповнила стильними окулярами та годинником. Оскільки двигун вертольота вже був запущений і готувався до вильоту, утворився вітер, який роздував волосся Даші Квіткової у різні боки. Все виглядало так, ніби в кіно. Сама Даша Квіткова схожа мільярдера.

 

У цьому відео блогерка добре висвітила те, як вона круто виглядає в самому вертольоті (яскраве сонце допомогло створити неймовірні кадри). А також, безмежні гарні краєвиди Африки: гори, землю, океан. Побачити таке, звичайно, що може в цьому житті не кожен. Свій допис вона підписала коротко: “Даша в Африці”. Поки що, цей допис набрав більше 24 000 вподобайок та майже 80 коментарів. Але він викладений у мережу зовсім нещодавно.

Прихильники Даші Квіткової пишуть, що вона виглядає так, ніби є зіркою якогось блокбастеру. Ті, хто дуже сильно переймаються за блогерку, питають її, чи робила вона перед поїздкою вакцинацію проти малярії. Звичайно, що всіх вразила якість цього відео, усім цікаво на яку камеру це було знято, хто, як і яким чином усе це зробив. Це відео називають таким, що надихає та мотивує на великі справи в житті.