Рубрики: Новини
04.10.2024 20:24

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.
Поділитися

Популярна та позитивна телеведуча Леся Нікітюк вчора, 3 вересня, дуже стильно, солідно та добре провела свій час разом із друзями, а потім заінтригувала всіх одним фото в своїй stories. Вона опублікувала світлину чоловіка, який стояв обличчям до вікна в одній білизні і злегка у приглушеному світлі. Це фото зірка підписала наступними словами: “…хтось увірвався в моє життя і в мій холодильник”. В кінці зірка поставила сердечко. З цього можна зробити тільки один висновок, що Леся Нікітюк закохалася і в неї з’явився такий чоловік про якого вона може і починає говорити вже публічно.

З того, що відомо, і що можна сказати виключно дивлячись на світлину, чоловік явно дуже і дуже молодий. У цьому його видають його долоні, які ще злегка нагадують долоні підлітка. Утім, настільки юним обранець Лесі Нікітюк бути просто не може. По-перше, це незаконно! Навряд чи б, телеведуча могла зв’язатися з неповнолітнім, а по друге, вона розумна жінка і не стала б заводити собі “дорослу” дитину. Про те, що чоловік дійсно молодий, говорять його долоні. А те, що він точно повнолітній, про це свідчать його татуювання. У всякому разі, вся його права нога і початок спини — все повністю татуйоване.

Леся Нікітюк показала нового чоловіка, який увірвався в її життя 

Леся Нікітюк не просто виклала фото чоловіка, а опублікувала світлину чоловіка в одній білизні. Підпис про те, що він спустошує її холодильник також говорить про те, що саме цей чоловік перебуває у неї вдома в одній білизні і по-трохи поїдає всі її запаси їжі. До цього, зірка виклала кілька світлин того, як із подругою та другом вони разом сходили на вечерю в ресторан. А саме, з акторкою та фіналісткою другого сезону шоу “Супермодель по-українськи” Вікторією Беллє та підприємцем Євгеном Таллером. Після Леся Нікітюк прогулялася осіннім Києвом і насолодилася падаючими каштанами. Перед сном зірка вирішила вразити всіх світлиною свого таємного чоловіка. І їй це вдалося!