Рубрики: Новини
04.10.2024 21:20

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.
Поділитися

Перед своєю смертю Григорій Чапкіс неодноразово скаржився на свою сім’ю. Чоловік натякав, що вони мають нечесні помисли, про нього зовсім не дбають. Сам хореограф незадовго до смерті почав зустрічатися з молодою жінкою. Думка родини на рахунок цих стосунків була вельми очікуваною, адже спадкоємці боялися, що жінка обрала немолодого танцюриста з корисливих цілей.

Всім відомо, що син Григорія Чапкіса усе своє життя живе в Сполучених Штатах Америки. Там він влаштував собі дійсно успішну кар’єру, побудував сім’ю і зрідка бачився з батьком.

А після смерті хореографа публіка відмічала, що його могила в занедбаному стані.

Син Григорія Чапкіса показав, який встановив йому пам’ятник

Син Григорія Чапкіса показав, який встановив йому пам’ятник

Грег не приїхав до України, але поставив пам’ятник своєму батькові. Відповідна публікація з’явилася і на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, виник дуже неприємний нюанс, який одразу ж відмітили українські глядачі.

Син Григорія Чапкіса показав, який встановив йому пам’ятник

“Вибач, тату, що так довго. Було важко зробити це з іншого кінця світу в країні, – поділився зізнанням Грег. – Деякі з твоїх “друзів” та колег давали багато порожніх обіцянок, а просто хотіли від нас отримати побільше. Ми з Лілією втратили багато часу через це”

Так, на пам’ятнику вказано, що Григорій Чапкіс народився 24 квітня, а помер – 13 липня. Ці дати невірні, так як хореограф народився 24 лютого, а помер – 13 червня.

Імовірно, дітьми вже помічена помилка і цілком можливо, що її виправлять. Втім, вона викликала справжнє здивування у публіки.

Варто відзначити, що Грег Чапкіс увесь цей час дуже підтримував Україну, а також нагадував світові про її розкішну культурну спадщину. Зокрема, у його блозі регулярно з’являються українські народні танці у виконанні його батька. Як відомо, Григорій Чапкіс ідеально виконував повзунець.