Рубрики: Новини
04.10.2024 22:14

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.
Поділитися

Зірка 1+1 Марічка Падалко веде активну діяльність у соцмережах та у всіх подробицях розповідає про свою професійну діяльність, а також висвітлює проекти, в яких бере участь. Про особисте телезірка говорить лише у виняткових випадках. Наприклад, коли відзначає день народження дітей.

Зазначимо, що за час роботи на телебаченні знаменита ведуча встигла тричі сходити в декрет, проте в інтернеті майже немає її вагітних фото, але нам удалося дещо знайти. Так, у Мережі є знімок, який, зважаючи на все, був зроблений 18 років тому під час першої вагітності Марічки, а також знімки з домашньої фотосесії та хроніки каналу.

Телеведуча Марічка Падалко під час вагітності

Нагадаємо, що всі троє дітей Падалко з’явилися у другому шлюбі з екс-депутатом та громадським діячем, а нині військовослужбовцем Єгором Соболєвим. На момент знайомства обоє були одружені. Коли спалахнув бурхливий роман, чоловік не збирався розлучатися, адже в його першій сім’ї вже росла дочка і спочатку він хотів її виховати і лише потім приймати рішення, проте життя розпорядилося інакше.

У 2005 році Падалко офіційно розлучилася з першим чоловіком, а через рік завагітніла від Соболєва. Наступного року після народження сина на світ з’явилася дочка Маша, а коли дівчинці виповнився рік, Падалко дізналася, що вагітна втретє. Офіційно свої стосунки пара оформила у 2010 році, вже після народження третьої доньки Катерини.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

В одному зі своїх ранніх інтерв’ю Падалко зізнавалася, що новина про третю вагітність її застала її зненацька, зате чоловік відреагував оптимістичніше. Однак невдовзі, за словами Марічки, у неї відкрилося друге дихання, а чоловікові довелося пережити справжню “післяполеву депресію”. Соболєву не вистачало уваги Падалко і він постійно голосив, що в його сім’ї немає дружини, а лише мати трьох дітей.

Зараз у сім’ї все чудово. Діти виросли – старшому Мишкові вже 17 років, середній Маші -16, молодшій Каті -14 років.

Мазур, Шовкопляс, Гринчук та інші зірки 1+1 розповіли про своїх дітей