Рубрики: Новини
05.10.2024 08:55

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.
Поділитися

Зірковий дует – Вєрка Сердючка та її мама вже існує понад тридцять років, а дружбі Андрія Данилка та Інни Білоконь набагато більше. Вони разом із самої юності і практично не розлучаються. Парочці навіть приписували роман, проте мало хто знає, що мама Сердючки вже багато років живе у щасливому шлюбі з зовсім іншим чоловіком, який весь цей час був у тіні.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка

Вперше фото чоловіка актриси з’явилося кілька років тому і, як з’ясувалося, він дуже красивий і статний чоловік.

Що відомо про особисте життя мами Вєрки Сердючки?

Законного чоловіка Інни Білоконь звати Олег. Він займається розведенням популярних порід собак та досить відомий бізнесмен у Полтаві. На публіці чоловік Білоконь практично не з’являється. Рідкісні фотографії, які були зроблені вдома або на відпочинку, можна побачити на офіційній сторінці актриси в Інстаграм.

На одному з останніх знімків Інна та Олег позують з друзями біля ресторану. У кадрі чоловік Білоконь у темно-синіх класичних джинсах, кросівках та яскравому червоному светрі. Інна у чорній довгій спідниці та шкіряній куртці.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка

Більш детально розглянути Олега можна на фотографії, де він позує разом із дочкою Яною, яка у 2024 році подарувала батькам онука.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка

На сторінці Інни можна знайти знімки з 2019 року, які були зроблені під час відпочинку з чоловіком. У кадрі Олег Білоконь з’явився у темних шортах, білій сорочці та мокасинах. Інна постала у стильному літньому комбінезоні та босоніжках. Завершили образ маленька червона сумочка.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка

Зазначимо, що в реальному житті мама Сердючки виглядає набагато молодшою ​​за свої роки. Поруч із красенем-чоловіком 55-річна Інна, як юна дівчина. А що ви думаєте з цього приводу?