Рубрики: Новини
05.10.2024 10:58

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".
Поділитися

Про зв’язок відомої української виконавиці Христини Соловій та музиканта Сергія Жадана шанувальники заговорили у 2022 році. Тоді, пара не коментувала свої стосунки та старалася їх приховати. Це й не дивно, адже фактично вони були одне для одного коханцями.

Розставити крапки над “ї” вирішила артистка під час скандального інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Тоді, вона назвала їхні стосунки “космічним союзом”. Проте, він виявився не настільки сильним, аби прив’язати жінку до чоловіка. Тому, Христина покинула література заради іншого.

Вже зараз, шанувальники вважають, що союз зірок може відновитися. Причиною таких чуток став нещодавній допис Сергія у соцмережі Х (раніше Twitter), який прокоментувала Соловій. Музикант виклав скріншот заголовка статті про нього, а співачка жартома висловила здогадки, що пригода надихне його на нові літературні твори.

“Світ давно не змінюється, ніжна моя”, – відповів Жадан.

Христина Соловій повернулася в життя Сергія Жадана

Саме це ніжне звернення спровокувало фанів. У коментарях назбиралась чимало охочих висловитися про можливе відновлення романтичних стосунків пари. Проте, думки щодо доцільності таких змін розділилися. Одні, щиро радіють за екскоханців, а ось інші – радять Жадану не наступати на ті самі граблі, адже чоловікові вже довелося пережити болісне розставання.

“Твітер об’єднує людей!”, “Я думаю з вас б вийшла гарна пара”, “Будьте щасливі”, “Тримайте себе в руках, не наступайте знову на граблі”, “Воно вам не треба, подумайте”, “Пане Сергію, це пастка!”, – написали небайдужі коментатори.

Христина Соловій повернулася в життя Сергія Жадана