Рубрики: Новини
05.10.2024 15:03

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.
Поділитися

Леся Нікітюк дуже давно не розповідала про своє особисте життя. Тому не дивно, що новина про нового коханого наробила чимало шуму в мережі.

Так, нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в неї з’явився бойфренд і навіть опублікувала відповідні кадри.

Леся Нікітюк розповіла про свого нового коханого

Леся Нікітюк розповіла про свого нового коханого

Як завжди телеведуча не стала розповідати деталей свого нового роману, але дала зрозуміти, що її серце віднині зайняте і вона не холостякує.

На свіжих знімках вона показала, як чоловік стоїть спиною до об’єктиву, а також засвітила його руку.

Леся Нікітюк розповіла про свого нового коханого. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що рік тому головний плітка України Богдан Беспалов розповідав про справжню драму, яка розгорнулася в особистому житті Лесі Нікітюк. За його словами, телеведуча багато років зустрічалася чи то з оператором чи то з продюсером з Нового каналу. Зірка нібито чекала пропозицію руки і серця, але так і не стала нареченою.

2022-го чоловік нібито вирішив евакуюватися, але Леся Нікітюк не захотіла покидати Україну. На цьому їхні стосунки, мовляв, завершилися.

Телеведуча одразу відреагувала на дану новину і спочатку підіграла Богдану Безпалому, перевівши усю його історію в абсурд. Пізніше зірка порадила своїм підписникам не вірити всьому, що пишуть в інтернеті та уважно ставитися до новин.

Цікаво, що декілька років тому Леся також розповідала, що отримала пропозицію руки і серця від свого коханого, але пізніше надійшла новина про їхнє розставання. Нікітюк так і не пояснила, що між ними сталося і чому раптом роман завершився. Натомість зірка часто жартує про те, що ніхто не хоче одружуватися з нею. Хоча підписники прекрасно розуміють, що бажаючих є дуже багато.