Рубрики: Новини
05.10.2024 19:00

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.
Поділитися

Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур завжди здавалися надзвичайно гармонійними. Публіка і подумати не могла, що незабаром почує про розлучення.

Але раптом співачка заявила, що вони з мільярдером більше не разом, і далеко не одразу захотіла говорити про реальні причини розставання. І все ж таки публіка одразу здогадалася, що цьому послужила старша дочка багатія.

Камалія розповіла, як прийняла рішення про розлучення

Камалія розповіла, як прийняла рішення про розлучення

Нещодавно Камалія дала ексклюзивний коментар, в якому підтвердила дані здогадки. Вона заявила, що розставання сталося через те, що під час чергового конфлікту з падчеркою бізнесмен не тільки не зайняв сторону своєї дружини, але і заявив, що якщо доведеться обирати, то він обере свою дочку.

Примітно, що кульмінація довелася на ситуацію, котра розгорнулася навколо дочок артистки. Нібито Таня захотіла підстригти дівчат, а співачка була не в собі через те, що питання вирішили без неї.

Хоча пара заявила про розлучення публіка тривалий час помічала доволі теплі стосунки між ними. Подейкували навіть, що ця новина не відповідає дійсності і артистка таким чином піариться. Але через декілька місяців вона знову підтвердила, що таки розлучається.

Нагадуємо, що близько 15 років тому артистка також розповідала, що в неї не виходять стосунки зі старшою дочкою чоловіка. Тоді журналістка, яка брала інтерв’ю пропустила, що проблема може бути в ревнощами. Співачка вже в свою чергу пізніше підтвердила дану версію і зізналася, що падчерка дійсно ревнує батька до неї.

Попри скандал та гучні новини дочка мільярдера ніяким чином не виходила на зв’язок та не коментувала слова своєї колишньої мачухи. А тепер їх фактично нічого не пов’язує. Хіба що на даний момент бізнесмен набагато ближчий до своєї старшої дочки, адже проживає в Лондоні і як ніколи далекий до Камалії.