Рубрики: Новини
07.10.2024 21:34

Найдешевший такий коштує 12 мільйонів гривень: зрадниця Ані Лорак показала свій автомобіль – Мерседес Майбах

Співачка Ані Лорак, яка нещодавно отримала пропозицію одружитися з іспанським інструктором з йоги, веде розкішне життя в Москві і навіть не згадує про Україну.
Поділитися

Вже понад два з половиною роки триває війна в Україні, і за цей час співачка Ані Лорак так і не змогла висловити слова підтримки рідній країні, де минуло її дитинство та юність. Мало того, артистка продовжує жити і працювати в Росії – бере участь у шоу-програмах на федеральних каналах, дає концерти та сплачує податки, більша частина яких йде на фінансування війни. Але Кароліну це, здається, зовсім не бентежить.

Так, нещодавно артистка повернулася з відпочинку в Італії, куди літала разом зі своїм новим коханим Ісааком Віджраку, який під час романтичної подорожі зробив їй пропозицію.

Після повернення до Москви Лорак знову приступила до роботи. Так, у мікроблозі співачки-зрадниці з’явилося кілька сториз зі зйомок нового епізоду програми “Голос”, де вона вже другий рік засідає у журі.

Ані Лорак

Після запису програми, артистка зустрілася із шанувальниками та зробила кілька фото. До кадру потрапив її автомобіль. Так з’ясувалося, зараз Кароліна пересувається Москвою на ексклюзивному автомобілі вищого класу, який дуже нагадує Мерседес Майбах w223. На даний момент вартість машини варіюється від 283 600 до 284 000 доларів США, що за курсом 12 мільйонів гривень.

Лорак показала свій елітний автомобіль

Нагадаємо, що окрім елітного автомобіля у Ані Лорак у Москві є великий елітний особняк, у якому вона живе разом зі своєю дочкою Софією від першого шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Ані Лорак дуже рідко показує свою оселю, але Мережі можна знайти кілька знімків, на яких можна побачити його інтер’єр зсередини.

Як виглядає будинок Ані Лорак