Рубрики: Новини
08.10.2024 21:04

51-річна Руслана Лижичко зізналася, що готова стати матір’ю і виносити дитину: “Лікарі наді мною чаклують”

Співачка Руслана має намір все зробити для того, аби завагітніти і народити дитину в 51 рік. Також зірка відверто і прямо розповіла, чому цього не сталося раніше.
Поділитися

Легендарна 51-річна співачка Руслана Лижичко, яка також є піаністкою, диригенткою, танцюристкою, громадською діячкою та переможницею “Євробачення 2004”, нині прагне стати матір’ю. Зірка робить все можливе для того, аби завагітніти у свій 51 рік, самостійно виносити та народити дитину. Про все це вона повідомила журналістам проєкту “Неймовірна правда про зірок”.

За її словами, будь-які інші варіанти стати матір’ю, як усиновлення дитини з Дитячого будинку чи сурогатне материнство, вона навіть не думає розглядати. Стати мамою вона хоче сама і народити дитину також сама. Співачка Руслана дуже сильно вірить в свої сили і впевнена, що зможе це зробити. Насамперед, вона відноситься саме до тих людей, які вважають, що дитина має бути кровною, бути своєю, і тому тільки вона повинна це зробити.

Насамперед, народження дитини Руслана Лижичко пов’язує з енергетикою. І вона хоче та прагне передати свою енергетику тому малюку, який народиться. Тому, вона дуже плідно працює над цією справою.

“Чому цього не сталося? Були події, які дуже забрали у мене здоров’я”, – поділилася найсокровеннішим співачка.

Знаменитість зізналася, що шлях через який вона пройшла хоч і є дуже успішним, але було й чимало стресу та витрачених нервів на все. У свою чергу це забрало в неї здоров’я, і не добре відгукнулося на жіночому здоров’ї. Нині над тим, аби Руслана все ж таки завагітніла, максимально працюють лікарі.

“Лікарі наді мною ще трохи чаклують. Я все зроблю для того, щоб це сталося”, – поділилася співачка з пресою новиною, а разом із тим зі всіма українцями.

Як відомо, співачка Руслана ще від 28 грудня 1995 року одружена зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. Разом вони живуть і перебувають в шлюбі по сьогодні. Пара спільно володіє львівським ТзОВ “ТРК “Говерла” та має активи “Дуже радіо”.