Рубрики: Новини
08.10.2024 21:29

Сестра-близнючка невістки Оксани Марченко проговорилася, куди втекла родина зрадників: там готують пахлаву

Чотири роки тому син Оксани Марченко від першого шлюбу Богдан одружився зі своєю коханою Катериною. Це було найгучніше та найдорожче весілля 2020 року в Україні.
Поділитися

Молодят та гостей розважали багато знаменитостей, у тому числі Олег Винник, Вєрка Сердючка зі своєю мамою та беззмінний ведучий “Холостяка” та “Холостячки” Григорій Решетник. Найбільше танцювала на весіллі мама нареченого – головна зірка телеканалу СТБ та ведуча одного з найрейтинговіших шоу “Х-Фактор” Оксана Марченко. Відео з урочистостей досі можна побачити в Інстаграм-акаунті програми “Зоряний шлях”. Один із роликів записала невістка телезірки і тоді ще народного депутата Віктора Медведчука – Катерина.

Весілля сина Оксани Марченко

“Чи буває свекруха коханої? Питання, звісно, ​​не про нас. Моя свекруха – неповторна”. – написала щаслива наречена.

Мине всього два роки і тепер кадри з весілля сина Марченка виглядають, як якийсь дурний сон. Розкидає з різних боків і героїв ролика. Так, на початку війни у ​​2022 році сім’я Оксани Марченко в повному складі втече з України, правда її чоловіка – Віктора Медведчука, доведеться обмінювати на героїв захисників Маріуполя.

Україна обміняла Віктора Медведчука: як Оксана Марченко відреагувала

Після обміну лідера ОПЗЖ парочка була помічена в Криму, а потім взагалі зникла. Де знаходиться зірка СТБ зараз невідомо, вона зникла з усіх соціальних мереж, натомість її невістка Катя та її родичі продовжують час від часу виходити на зв’язок.

Так, напередодні сестра-близнюка невістки Марченко оприлюднила у своєму мікроблозі цікаве “сториз”, яке було записано в Туреччині. На кадрах дівчина була знята у ванній кімнаті у звичайному домашньому халаті. Щоправда, у вічі тут же кидаються її брендові прикраси та дорога люксова косметика.

“Жити в Туреччині: відчуття, що літо не закінчується швидко”, – підписала селфі сестра невістки Марченко.

Чи були поряд родичі – Медведчук зі своєю дорогоцінною дружиною, не відомо.

Нагадаємо, що після звыльнення з “Х-Фактора” Оксана Марченко з головою поринула у релігію. Перед втечею до, ведуча записувала авторську програму під назвою “Паломниця”, де їздила монастирями і розмовляла зі священниками. Востаннє програма вийшла у 2022 році. На відео Марченку було практично не впізнати.

Як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко