Рубрики: Новини
10.10.2024 12:24

“Просила, щоб я не зірвалася”: Тоня Матвієнко розповіла, як пережила смерть мами і як вчинив Мірзоян

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, як пережила прозання зі своєю мамою і як вчинив чоловік Арсен Мірзоян. Невже його не було поруч?
Поділитися

Всі розуміли, що коли Ніни Матвієнко не стане, її дочці буде дуже погано. Співачка була надзвичайно прив’язана до своєї матері, і так само вона до неї. І як будь-яка матір Ніна Митрофанівна дуже хвилювалася за те, як її спадкоємиця буде справлятися, коли батьків вже не буде поруч.

Але публіка не підозрювала, що хвороба вже взяла співачку у свої руки. Ніна Матвієнко переживала усвідомлення своєї скорої кончини сама лише в оточенні найрідніших.

Тоня Матвієнко розповіла, як пережила смерть матері

Тоня Матвієнко розповіла, як пережила смерть матері

Родина просила колег утриматися від інтерв’ю, в яких вони могли би поділитися спогадами про останні дні життя артистки. Але багато хто просто по ігнорував дане прохання і активно спілкувався з пресою, видаючи абсолютно все.

Тоня Матвієнко тим часом не приховувала свій біль і відкрито говорила те, що їй надзвичайно важко. На зв’язок вона часом виходила в сльозах, а інколи проживала свій біль через творчість.

Нещодавно відбулась річниця смерті Ніни Матвієнко і з цієї нагоди журналісти взяли у родини інтерв’ю. Зокрема, Тоня Матвієнко розповіла про те, як впоралася зі своїм болем та пережила втрату мами.

“Вона мене дуже сильно просила, щоб я не увійшла в цей стан, не проживала через сльози, істерики. Щоб не було жалості до себе, щоб я не зірвалася. Я завжди думала над тим, що вона на мене з неба дивиться і переживає. Ти все одно ситуацію не зміниш, але треба дати шанс собі через це спокійно пройти”

Також співачка розповіла, що усі проблеми на себе взяв Арсен Мірзоян, який дозволив їй побути одною, а сам займався дитиною, господарством, тощо.

Тоня Матвієнко за це йому дуже вдячна, адже він розумів, що їй необхідно було побути самою та прийняти цей біль. Врешті-решт, вона потихеньку повернулася до минулого життя. Зараз сім’я може лише нагадувати світу про таку неймовірну жінку як Ніна Митрофанівна і віддати їй належне за її внесок, доброту та любов.