Рубрики: Новини
10.10.2024 18:22

Що відомо про нового обранця Нікітюк – блогер розкрив неприємні деталі любовного роману – є про що мовчати

Після того, як телеведуча Леся Нікітюк розсекретила ім'я свого коханого, в Мережі почали активно обговорювати її роман і зненацька випливли деякі цікаві деталі.
Поділитися

Днями одна з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні Леся Нікітюк нарешті розсекретила ім’я свого коханого. Ним виявився 28-річний військовослужбовець Дмитро Бабчук.

Зазначимо, що вперше про новий роман телезірка стала натякати на початку осені. У її мікроблозі постійно з’являлися фотографії, на яких її чоловіка було частково видно. Після того, як Нікітюк публічно оголосила про нові відносини та озвучила ім’я бойфренда, журналісти швидко відшукали його сторінку у соціальних мережах, а деякі навіть провели власні розслідування.

Богдан Беспалов

Так, скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці знаменитостей, після публічного визнання Лесі вже встиг записати відео на своєму Ютуб-каналі, в якому засумнівався у правдивості заяви. Блогер натякнув, що роман Нікітюк є піаром. Однак він припускає, що зірка може перебувати у відносинах із Дмитром Бабчуком. У своїй програмі він оприлюднив скріншот його сторінки в Інстаграм, на якій коханий телезірки уявляє себе, як пенсіонера збройних сил України, інфлюенсером та майбутнім мером Одеси.

Що відомо про нового обранця Нікітюк

На цьому розслідування Беспалова не скінчилося. У ТГ-каналі скандальний блогер оприлюднив пост, в якому після прочитання всіх коментарів під постом Нікітюк повідомив, що, за словами користувачів Мережі, чоловік є активним користувачем популярної програми для знайомства Badu.

Що відомо про нового обранця Нікітюк

Далі Беспалов наводить скріншоти листування деяких дівчат, які нібито мали стосунки з Бабчуком.

Зазначимо, що Богдан Беспалов уже давно веде популярний канал пліткарів, у якому розкриває таємні подробиці життя зірок. Джерелом інформації, як правило, є його передплатники.