Рубрики: Новини
11.10.2024 23:07

Настя Каменських одягла поверх сукні спідницю, а образ доповнила шубою: тренди 2024

Настя Каменських випустила нову пісню, яка допоможе всім добре перезавантажитися і відволіктися від своїх справ. Українці нічого не розуміють і просять переклад до треку.
Поділитися

Не дивлячись на все, що відбувається в світі, співачка Настя Каменських продовжує підтримувати свій позитивний настрій, берегти своє ментальне здоров’я, записувати веселі пісні та короткі відео reels до них. Багатьом це не подобається, мовляють, що це нині не на часі. Утім, є багато людей в яких від усього просто кипить голова. І саме такі пісні і відео стають просто порятунком для того, аби “переключитися” і побачити, що не все так погано в світі. А жити потрібно і навіть варто. Побачити нове відео співачки можна на її сторінці в соцмережі Instagram.

За словами самої Насті Каменських, цим відео на якому вона поверх мініатюрної рожевої сукні одягла джинсову спідницю, а весь образ доповнила маленькою шубою, вона презентує нову пісню “Cachaça”. Саме сьогодні, 11 жовтня, відбулася прем’єра цієї пісні. Співачка планує, що цей трек увійде до мініальбому, який слухачі NK також зможуть побачити і почути вже зовсім скоро. Знаменитість запевняє, що кожна пісня в цьому альбомі має своє значення і містить свій певний настрій. А також, атмосферу, якої нам всім так нині не вистачає у повсякденному житті.

 

Настя Каменських упевнена, що її нова пісня “Cachaça” допоможе всім людям відпустити свої тривоги, переживання та сум на деякий час. Або, хоча б на мить, перезавантажитись. А також, забути про проблеми. Тож, Настя Каменських закликає всіх вмикати пісню “Cachaça” та слухати її на усіх платформах. У коментарях під цим дописом читачі зірки пишуть, що вони хочуть переклад до цієї пісні, бо нічого незрозуміло (пісня навіть не англійською). Чимало її фанів відмітили, що хотіли б чути від неї ті пісні, які вона випускала колись, а не ті, що виходять останнім часом.