Рубрики: Новини
11.10.2024 16:33

Володимир Ярославський і TAYANNA разом купалися в бочці: суддя “МастерШеф” – без футболки

Володимир Ярославський та TAYANNA не лише купалися, а ще й приготували на вогнищі борщ! Туди вони поклали буряковий квас, товчене сало та навіть копчені груші.
Поділитися

Суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський, який дуже сильно любить готувати досить складні кулінарні шедеври, заліз у бочку з водою разом із відомою співачкою TAYANNA. Володимир Ярославський є українським шеф-кухарем, керівником і співвласником декількох ресторанів, але нещодавно він почав ще й випускати свою власну програму на YouTube “Ярославський тестує!”.

У рамках зйомок цієї програми він і по купався разом із співачкою у бочці. Це шоу тільки почало виходити і на нього Володимир Ярославський запрошує лише відомих зірок. До TAYANNA в гостях у шеф-кухаря була відома блогерка і переможниця проєкту “Холостяк-9” Даша Квіткова. Але разом із нею суддя “МастерШеф” не купався.

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський зняв футболку і разом із TAYANNA заліз у бочку з водою

У короткому відео reels до нового випуску своєї програми Володимир Ярославський показав, як він разом із TAYANNA готували їсти, стукали по кавуну та грали на губній гармошці. Потім Володимир Ярославський почав знімати футболку, а TAYANNA запитала його: “Ти вже роздягаєшся? Ну, давай”. І він це зробив, і вона це зробила, і разом вони стрибнули у величезну та глибоку бочку з водою не дивлячись на те, що на дворі вже осінь і навіть злегка стало прохолодно. Води у бочці було занадто, тому, коли вони залізли туди, вона потекла просто через верх. Але поруч все як раз обладнано і розраховано для цього. Тому ніякої “шкоди” вони особливо не наробили.

 

Вже стрибнувши у воду вони зрозуміли, що вона дуже сильно холодна. Першим не витримав Володимир Ярославський, який сказав: “Можна назад”. Після цього, вони вилізли і вже намагалися зігрітися на сонечку і трішки позасмагати, наскільки це можливо. Так, вони і їсти приготувати, і по плавали, і відпочили, і нову програму відзняли. У коментарях до цього відео читачі шеф-кухаря пишуть, що той борщ, який вони разом приготували зі співачкою, є просто супер! Насамперед, тому, що його готували на вогнищі, з товченим салом, копченою грушею, буряковим квасом і квасолею.