Рубрики: Новини
11.10.2024 18:22

Екс-холостяк Іраклі Макацарія буде батьком вдруге: молода дружина показала величезний живіт

Екс-холостяк Іраклі Макацарія повідомив, що буде батьком вдруге. Молода дружина бізнесмена Ліза Чічуа показала величезний живіт. Детальніше в статті.
Поділитися

На романтичному реаліті-шоу багато років тому Іраклі Макацарія так і не зміг знайти своє кохання, але зміг стати популярним в Україні. Публіка його добре запам’ятала через манери, поведінку джентельмена та вміння знайти спільну мову з будь-якою дівчиною. Здавалося, що він все ж таки зупинити свій вибір на комусь, але Іраклі не зміг залишитися з тією, що стала переможницею.

Досить довго він ще не міг показати публіці свою кохану і поговорювали, що у особистому житті його вочевидь чекає невдача. Тим не менш, публіка помилилася. В якийсь момент в його житті з’явилася вдвічі молодша красуня Ліза, яка швидко отримала пропозицію руки і серця, стала його дружиною, а згодом ще й народила йому дитину.

Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге

Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге

Більше року тому дівчина народила своєму коханому хлопчику. Однак, не пройшло багато часу і знову пара повідомила про майбутнє поповнення в сім’ї. Можливо, на цей раз з’явиться дівчинка. Але молоді люди поки що не розкривають ніяких деталей.

Іраклі оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показався з коханою, тримаючи її за округлий живіт. Розмір талії дівчини вже настільки великий, що немає жодних сумнівів: через декілька місяців вона має народити. А можливо, Ліза вже стала матір’ю, і як завжди зірки публікують знімки набагато пізніше, ніж вони були зроблені.

Зазначимо, Іраклі Макацарія одружився з Лізою Чічуа 23 липня 2022 року. Вже за рік у подружжя народився первісток Георгій. Однорічного хлопчика пара ретельно приховує від публіки та майже не показує його. Проте нещодавно Ліза Чічуа все ж поділилася рідкісним фото з малюком й приголомшила, як швидко він підріс за останній час. На цих фотографіях дівчина засвітила розкішні пейзажі, які відкриваються з їхнього будинку.