Рубрики: Новини
11.10.2024 21:42

Марічка Падалко познайомилася з першим чоловіком на конкурсі краси: він був головою журі

Зірка 1+1 Марічка Падалко досі не назвала імені свого першого чоловіка, з яким прожила у шлюбі 15 років. Однак дещо про нього вона все ж таки розповіла. Подробиці читайте далі у матеріалі.
Поділитися

Ось уже 14 років зірка 1+1 Марічка Падалко офіційно одружена з колишнім депутатом, журналістом та програмістом, а нині військовослужбовцем Єгором Соболєвим. До цього пара кілька років жила в цивільному шлюбі. За цей час у сім’ї виросло троє дітей – син та двоє дочок. Але мало хто знає, що більшу частину свого свідомого життя знаменитість жила з зовсім іншим чоловіком.

Про перший шлюб Падалко практично нічого не відомо, телезірка досі приховує ім’я першого чоловіка і дуже рідко про нього згадує, однак у розмові з журналісткою Аліною Доротюк, Марічка вперше відверто розповіла кілька цікавих деталей про своє минуле.

Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік

Так, з’ясувалося, що Марічка та її обранець навчалися в одній школі. Молодий чоловік був на рік старший. Знайомство відбулося під час одного із шкільних заходів – конкурсу краси, де десятикласник був головою журі. Падалко зазначила, що хлопець був не із простої родини. У 90-х роках його батько став власником банку, тож грошей у сім’ї завжди було достатньо. Весілля відбулося, коли Марічці виповнилося 22 роки. За словами знаменитості, у їхній родині все було ідеально, але їй не вистачало якогось драйву та пасіонарності, які вона потім знайде у другому чоловікові.

Марічка Падалко розповіла, ким був її перший чоловік

Їхній роман почався, коли обоє були одружені. У родині Єгора Соболєва росла дочка і спочатку чоловік не збирався йти з сім’ї, а хотів дочекатися, поки дитина підросте. Марічка теж тягла час і не наважувалась сказати, що закохана в іншого. У розмові з Доротюк Падалко зізналася, що вдячна своєму першому чоловікові за те, що він не мучив її питаннями, а просто спокійно розлучився. Жодного поділу майна, тим більше, що Марічка ні на що не претендувала. Зараз, як зізнається знаменитість, вона вчинила б інакше.

“Мені тоді було байдуже. Я хотіла все розпочати спочатку”, – сказала Падалко.

Її рішення також підтримав Єгор Соболєв.

Зараз Марічка та її колишній підтримують “ввічливі” стосунки та вітають один одного з днем ​​народження. Чоловік вдруге створив сім’ю, де з’явилися двоє дітей.

“Мені здається, що життя його винагородило як і всіх нас”, – сказала Падалко на завершення теми.