Рубрики: Новини
12.10.2024 16:02

Обранець Лесі Нікітюк вразив зізнанням після новини про стосунки з ведучою: “Я прийняв рішення”

Леся Нікітюк розсекретила свої стосунки з новим обранцем, а він вирішив не мовчати та здивував неочікуваним зізнанням про своє рішення. Що чекає на пару?
Поділитися

Леся Нікітюк роками приховувала своїх бойфрендів. Навіть коли зірка заявила, що виходить заміж, не стала розкривати, хто саме її наречений, підкресливши, що вони познайомилися через своє сусідство.

І лише нещодавно ведуча вирішила відкритися публіці та показала свого коханого. Виявляється, зірка закрутила роман захисником України, її доволі популярним, адже у його блозі немало підписників.

Обранець Лесі Нікітюк розповів про свою службу

Обранець Лесі Нікітюк розповів про свою службу

І хоча чоловік до цього був доволі публічним, нещодавно він зробив зізнання про свій непростий шлях та вибір, який змінив його долю 3 роки тому.

Відповідно публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дмитро Бабчук зізнався, що виявляється мав можливість спокійно виїхати за кордон та проживати інше життя, але він вирішив захищати Україну і ні дня про це не шкодує.

“Рівно 8 років, як я прийняв рішення. Рішення – що змінило моє життя. З роками ця дата для мене стає все більш значущою. Я можу сказати що змінився. Швидко виріс. І, мабуть, я пишаюся тим, що все що я бачив і знаю, не підштовхнуло мене, виїхати геть з країни, тому що я звільнився зі служби за 3 тижні до 24 лютого і міг не вриватись на її початку”

Також Дмитро Бабчук додав, що сподівається на позитивні результати своїх зусиль та роботи.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк зіштовхнулася з хвилею критики після новини про її роман з Дмитром, що викликало збентеження в інших користувачів мережі. На захист ведучої в стало багато шанувальників, а товариші її бойфренда тим часом залишали реакції під публікацією, до Лесі Нікітюк розкрила особистість свого коханого.

Що чекає на пару поки що невідомо, адже Дмитро, судячи з усього, буде продовжувати служити, а це означає, що закохану будуть регулярно у розлуці.