Рубрики: Новини
13.10.2024 11:58

“Різниця між дітьми буде 1 рік 8 місяців”: дружина Іраклі Макацарія назвала дату других пологів

Нещодавно, дружина Іраклі Макацарія поділилася радісною новиною. Родина очікує на поповнення. Зізнання викликало бурхливу реакцію шанувальників, які відразу засипали жінку питаннями про вагітність.
Поділитися

Колишній учасник романтичного реаліті “Холостяк”, грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, разом із дружиною Лізою Чічуа з нетерпінням очікують на народження другої дитини. Ліза, яка активно веде свій фотоблог, нещодавно поділилася радісними новинами та розкрила деякі подробиці щодо своєї другої вагітності.

Після того, як пара оголосила про поповнення в родині, прихильники засипали Лізу питаннями про її самопочуття та очікувану дату пологів. У відповідь на запити Ліза Чічуа розповіла, що народжуватиме у січні наступного року. Отже, різниця у віці між їхнім старшим сином Георгієм та новонародженим складе майже два роки.

“Народжуватиму в січні. Різниця між дітьми буде 1 рік 8 місяців”, – поділилася Ліза у своєму блозі.

Дружина Іраклі Макацарія розкрила дату своїх пологів

Ліза зізналася, що і цього разу стикається з непростою вагітністю. Зокрема, через токсикоз, який супроводжував її протягом усіх 9 місяців під час виношування Георгія. Зараз ситуація повторюється, і для полегшення стану їй доводиться вживати спеціальні препарати. Водночас Ліза запевняє, що її не турбувала післяпологова депресія. Попри складнощі з токсикозом, настрій у неї залишається позитивним.

“Насправді усі 9 місяців з Георгієм я стикалася з токсикозом і зараз також маю його. У мене ніколи не було жодного виду депресій”, – зазначила дружина Макацарії.

Дружина Іраклі Макацарія розкрила дату своїх пологів

З вихованням старшого синочка, Лізі активно допомагає няня, яка стала невід’ємною частиною їхнього життя. З її допомогою молода мама може краще підготуватися до появи нового члена сім’ї та водночас приділяти належну увагу старшому синові.

“Нам пощастило, у нас є няня, й Георгій її дуже любить”, – додає Ліза.

Попри всі труднощі, подружжя з нетерпінням чекає на появу дитини. А прихильники щиро бажають їм легких пологів та щасливого материнства.