Рубрики: Новини
15.10.2024 06:01

Віталій Борисюк розповів про кохання до заміжньої жінки: полюбив так сильно, що двічі не думав

Шлюб Сумської та Борисюка міцно тримається вже цілих 30 років. Проте, початок їх стосунків мало нагадував казку, скоріше це була сімейна мелодрама.
Поділитися

Стосунки Ольги Сумської та Віталія Борисюка завжди викликали зацікавленість у шанувальників. Багато хто вважає їх ідеальною парою, але за блискучими усмішками та спільними виступами приховані труднощі, які стали частиною їхнього життя.

Вперше вони зустрілися у 1991 році на вечірці, організованій Борисюком разом із його тодішньою нареченою Жанною. Ця зустріч не стала миттєвим початком великої любові, адже у той момент Ольга була вагітною від свого першого чоловіка Євгена Паперного, і їхнє спілкування зводилося до дружніх і професійних бесід. Проте доля підготувала для них різкий поворот, коли вони зустрілися знову під час репетицій мюзиклу, де грали закохану пару.

Віталій Борисюк розповів про своє кохання до заміжньої жінки

На момент цієї зустрічі в Ольги вже була донька Антоніна, а Віталій, дотримуючись своїх планів, одружився з Жанною. Однак ці сімейні обставини не стали на заваді їхньому коханню. Говорять, що на чужому нещасті щастя не побудуєш, проте схоже що в них вийшло.

Борисюка не бентежила ні власна дружина, ні чоловік Сумської. Він просто вирішив діяти. Правду кажучи, на той час шлюб акторки тріщав по швах, тож не дивно, що вона піддалася новому захопленню. Між законним чоловіком та коханцем стався конфлікт, коли стосунки Ольги та Віталія стали явними, але, на щастя, все обійшлося без наслідків.

Віталій Борисюк розповів про своє кохання до заміжньої жінки

Акторське подружжя віднайшло своє щастя, попри всі труднощі, з якими зіткнулися впродовж свого спільного життя. Попри зради та емоційні сварки, їхня любов залишалася міцною, і вони ніколи не шкодували про вибір, який зробили багато років тому.