Рубрики: Новини
13.10.2024 21:04

Катерина Кухар зізналася, куди відправила свого сина: більше не з батьками, і цьому є причина

Українська балерина та екс-суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вперше розповіла, куди подівся її син. Хлопчик більше не живе зі своїми рідними.
Поділитися

Прима-балерина українського балету Катерина Кухар вперше розповіла правду про свого підрослого сина, який народився у її минулому шлюбі. Виявляється, юнак не живе в Україні, а знаходиться в Сполучених Штатах Америки.

Так, виявляється п’ятнадцятирічний Тимур вже вчиться жити самостійно, і так само знайшов для себе місце саме в Штатах, де на даний момент також навчається син Катерини Осадчої, дочки Ольги Фреймут, Маші Єфросиніної та Олі Полякової.

Катерина Кухар розповіла, де живе та навчається її син

Катерина Кухар розповіла, де живе та навчається її син. Скріншоти особистої сторінки балерини

При цьому, в нього, судячи з усього, буде 2 атестати: з американської школи та українською, адже він продовжує навчатися дистанційно і в українському навчальному закладі. Хлопець говорить, що йому доволі складно. По-перше, через дистанцію та розлуку з рідними, а по-друге, через навантаження. В нього не так багато вільного часу.

“Вже починаю адаптуватися, але найважче – це прокидатися до школи. Дуже сумую за Києвом і за рідними. Одним із найбільших викликів для мене зараз є навчання у двох школах одночасно: у США та в Україні. Це трохи напружено, але я завжди шукаю виклики, це мене мотивує”

На даний момент Тимур розглядає сфери діяльності, які позв’язані бізнесом, економікою та нерухомістю.Втім, юнак не відмовляє собі в улюблених заняттях, і більшість вільного часу присвячує саме спорту, насолоджується грою у футбол та баскетбол.

Можна припустити, що найближчим часом дитина не планує повертатися до України. Відмітимо, що за кордоном знаходяться також спадкоємці Олега Винника, Тіни Кароль, Ірини Білик, Каті Осадчої, Лідії Таран, Маші Єфросиніної, Ольги Фреймут, Слави Камінської, Володимира Остапчука, тощо. Дехто продовжує залишатися в евакуації, дехто проходить навчання за кордоном, а дехто вже емігрував назавжди.