Рубрики: Новини
14.10.2024 22:05

Лобода показала, як виглядає її мама і тато – але нерідний: ці фото доводять до сліз

Світлана Лобода показала, якою вона була в юності поруч із своєю мамою. А також опублікувала фото зі своїм не рідним, але дуже близьким батьком.
Поділитися

Співачка з України Світлана Лобода, яка вже досить тривалий час перебуває закордоном, опублікувала архівні фото разом із своєю мамою та хрещеним батьком. Зірка оприлюднила їх в своїй stories у соцмережі Instagram без особливого приводу. І одну, і другу світлини, вона підписала дуже просто: “Мамочка” та “Я з хрещеним”.

Як відомо, Світлана Лобода народилася в Київській області у місті Ірпінь 18 жовтня 1982 року. Тож вже через чотири дні зірка святкуватиме свій 42-й день народження. Навчатися музиці вона почала ще з самого дитинства. Для цього відвідувала музичну школу, де вчилася диригуванню, гри на фортепіано та академічному вокалу. Мати Світлани Лободи, Наталя Лобода, ніяким чином не була пов’язана з музикою. Вона працювала в Києві фахівцем з енергозбереження. Батько співачки, Сергій Лобода, був керівником перонної служби на авіазаводі. Обоє батьків зірки народилися в один рік — 1957. Нині їм по 67 років.

На світлині з мамою, яку опублікувала Світлана Лобода, помітно, що там зірка вже досить доросла дівчина. Але і її мама виглядає дуже стрункою, ніжною, гарною та молодою не дивлячись на те, що вже в той час у неї була така доросла донечка. У цій публікації в Instagram співачка зробила відмітку з мамою. І тому кожен бажаючий може перейти на сторінку Наталі Лободи та подивитися, як вона виглядає нині, чим займається, цікавиться та що полюбляє робити. Не дивлячись на свій вік Наталя Лобода досить активно веде свою сторінку в мережі.

Світлана Лобода показала, як виглядала її мама в молодості 

Крім цього, Світлана Лобода показала, як у дитинстві вона сиділа на колінах у свого хрещеного батька. Імовірніше всього, що саме їй з таким хрещеним пощастило: він часто приїздив до них в гості, спілкувався зі Світланою, був і є близькою людиною для їхньої родини. Також у Світлани Лободи ще є рідна сестра Ксенія Лобода, якій нині 32 роки. Фактично, вона молодша від зірки на цілих 10 років. У само ж Світлани Лободи вже є й своїх двоє дітей: 13-річна Євангеліна та 6-річна Тільда.