Рубрики: Новини
14.10.2024 23:03

Як виглядає котедж, в якому живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча: 5-зіркова розкіш – фото

Катя Осадча та Юрій Горбунов мають котедж та землю з басейном, зеленим садом, каміном і багатьма різними кімнатами. У тому "палаці" так добре, що зірка не хоче їздити до офісу в Київ.
Поділитися

Знаменита 41-річна телеведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” Катерина Осадча останнім часом повністю перейшла на онлайн-роботу. Вона воліє лишатися вдома у своєму шикарному котеджі в Київській області і не їздити в офіс до Києва взагалі. Про це сама Катерина Осадча неодноразово повідомляла в своїх stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча, які виховують двох спільних дітей (7-річного Івана та 3-річного Данила), проживають у селі Романків, що на Київщині. Вони придбали будинок і землю в котеджному містечку “Сонячна долина”. Це місце було збудоване та розроблене архітекторами і дизайнерами, тому будинки в ньому виглядають за схожим стилем. Більш точне місце розташування цього містечка можна пояснити наступним чином: це в трьох кілометрах на південь від Києва (їхати потрібно по Обухівській трасі). Саме там і проживають знаменитості, подалі від людських очей, прихильників і нав’язливих фанів.

Неодноразово Катя Осадча говорила і показувала, що на території їхнього котеджу є великий та глибокий басейн. Дуже часто вона залишалася працювати біля нього на своєму планшеті, таким чином “переносячи” офіс із Києва до басейну. А свої вихідні дні вона проводилися розслабляючись в своєму шикарному та озелененому саду. Там зірка любить пити чай, читати чергову книгу (Катя Осадча практично читає по одній книзі в тиждень), а ще просто морально медитує.

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як виглядає їхній будинок

Інколи зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов публікують світлини, які зроблені в самому їхньому будинку. Насамперед, ремонт у їхньому будинку зроблений у світло-білих-сірих тонах. Як у кращих будинках, у них є справжній камін, де можна розпалювати деревину, проводити теплі романтичні вечори, а ще — зустрічати Різдво за всіма традиціями. Котедж сімейства ретельно охороняється і туди, просто так, ніхто потрапити не може.