Рубрики: Новини
14.10.2024 20:22

Як виглядає коханий Надії Матвєєвої, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва розсекретила деякі подробиці життя з молодшим на 20 років чоловіком і показала їхнє спільне фото. Який вигляд має молодий бойфренд знаменитості?
Поділитися

Зірка популярного теле-журналу “Все буде добре” Надія Матвєєва двічі була одружена і має дорослого сина від попередніх стосунків, але головного чоловіка свого життя знаменитість зустріла після 50 років.

Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

Так, у 2022 році телезірка зізналася, що знову закохана. Обранцем Матвєєвої став чоловік, який на 20 років її молодший, який навіть не знав, що Надыя дуже популярна ведуча. У своїй розмові з колегою Григорієм Репетником телеведуча згадувала, що коли молодий бойфренд дізнався про її вік, то був приголомшений. Сама Надія теж була готова до такого повороту подій. В інтерв’ю вона розповіла, що перш ніж розпочати спільне життя, вони з коханим обговорили, наскільки теоретично велика різниця у віці може вплинути на їхні стосунки і лише потім вирішили з’їхатися.

Надія Матвєєва

“Це виклик для нас, але це чудово!”, – Говорила тоді Матвєєва.

Однак, мама та дорослий син сприйняли бажання телезірки жити з чоловіком молодшим на 20 років із великою недовірою. Рідним здавалося, що молодий бойфренд може скористатися популярністю Матвєєвої у своїх цілях. Проте, як запевняє Надія, це не так. Досі її бойфренд так ніколи не з’явився на публіці. Як стало відомо, він навіть не веде соціальні мережі, а єдине фото, на якому можна його побачити, з’явилося більше двох з половиною років тому. На знімку можна лише розглянути, що він має коротку стрижку і, зважаючи на все, у нього є борода. Досі ніхто навіть не знає імені коханого Матвєєвой.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Натомість відомо, що бойфренд має дітей від попереднього шлюбу, але поки він не познайомив Надію з ними, так як вони знаходяться далеко від Києва.