Рубрики: Новини
15.10.2024 18:03

Настя Каменських одяглася не по погоді: те, що повинно бути закритим, у неї навпаки на виду

Настя Каменських показала моду на яку наважиться не кожна жінка. Побачити зірку в такому можна лише під час цієї фотосессії. Вражений буде навіть Потап.
Поділитися

Відома співачка Настя Каменських показала новий образ, який здивував її прихильників куди більше, ніж зазвичай. Причина — зірка знялася у спідній білизні, а поверх одягнула легку тканину, якою цю білизну навіть не прикрила. Єдине, що вона сховала, це свої плечі. Для цього співачка обрала коротку сорочку, яку в житті ще також потрібно по шукати, щоб купити. Свої нові світлини співачка оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Настя Каменських показала, як не варто одягатися восени

Для своєї нової фотосессії, яку важко назвати осінньою, Настя Каменських не лише обрала спідню білизну, а ще й дивний підпис: “Cтався до мене, як до жінки (Treat me like a lady)”. Звичайно, що у тому вигляді, в якому вона себе презентувала по іншому ставитися до неї ніяк і неможливо. Адже в її образі все говорить про жіночність, красу, гарну фігуру, зачіску та стиль загалом. Підібрала зірка до всього цього й дуже гарний макіяж. Свої повіки вона прикрасила перламутровими коричневими тінями, вії зробила дуже об’ємними за допомогою туші, а брови підкреслила олівцем. Для губ NK також обрала перламутровий блиск темно-рожевого кольору і коричневий олівець.

Цей допис Насті Каменських уже отримав більше 24 500 вподобайок і майже 400 коментарів. Прихильники співачки пишуть, що ця фотосессія один фотошоп, але дуже гарно. Фанати зірки розділилися на дві групи: одним усе дуже сильно сподобалося. Вони написали, що Настя виглядає дуже гарно, шикарно, красиво. Інші зазначають, що може це й гарно, але не у наш час і не під час того, як відбувається все те, що нині відбувається. Чимало й тих, хто підкреслює, що Насті Каменських просто заздрять, а тому й пишуть негативні коментарі.