Рубрики: Новини
15.10.2024 20:08

26-річна дружина 41-річного Дмитра Комарова похизувалася стрункими ніжками на тенісі

Дружина Дмитра Комарова, яка здобула титул "Міс Україна 2016", показала, як виглядає на тенісному корті та що для неї означає цей спорт. Красуня споглядає ще й на футбол.
Поділитися

Молода дружина відомого мандрівника, автора та телеведучого програми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко, показала, як вона вміє грати в теніс. Як відомо, їй 26 років, а її чоловіку 41. І нині, молодша за Дмитра Комарова на 15 років, Олександра Кучеренко, виглядає просто неймовірно. Вона висока, струнка, має гарні худорляві ноги, сильні граціозні плечі та довге шовковисте волосся. Свою нову світлину з заняття тенісом Олександра оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, саме так для неї виглядає її найкращий початок тижня — тренування з тенісу. Заняття спортом допомагають їй рухатися вперед, мотивують її на досягнення успіхів, заряджають й дарують відчуття контролю. А ще стабільності та незрівнянного задоволення. Крім тенісу, Олександра Кучеренко любить футбол, але не грати в нього, а милуватися ним та вболівати за нашу збірну в Лізі націй.

Дружина Дмитра Комарова показала, що виробляє на тенісному корті

“Але то вже інший спорт, коли грають інші, а ти це коментуєш”, – пояснила дружина знаменитого мандрівника.

Слід зазначити, що світлини з гри в теніс Олександра Кучеренко викладала й раніше. Схоже, що це дійсно є її хобі. А в житті, як відомо, вона займається журналістською діяльністю. Насамперед, Олександра була ведучою програми “Зірковий спорт” на телеканалі ICTV. Знов таки, навіть в її робочій професії було щось, що все одно пов’язано зі спортом. Займається вона не просто тенісом, а паддл-тенісом (це гра, адаптована до тенісу, в яку грали більше століття). Відмінність — у цьому виді тенісу менший корд, немає парних доріжок, а сама сітка нижча (тому забивати голи легше).

 

Крім цього, для гри в паддл-теніс обирають тверду ракетку, а не струнку, як у звичайному тенісі. А ще використовують розгерметизований тенісний м’яч. Поміж гри в такий теніс, Олександра Кучеренко прославилася ще й тим, що здобула титул “Міс Україна 2016”. Після чого представляла Україну на конкурсі “Міс Світу” у США. Після чого активно працювала моделлю у рекламних кампаніях знаменитих українських дизайнерів та брендів.