Рубрики: Новини
16.10.2024 11:03

Подруга Могилевської розповіла, як співачка познайомилася з чоловіком: “Дуже дивно”

Подруга Наталії Могилевської Лада Лузіна розповіла, як співачка познайомилася з чоловіком Валентином. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Популярна українська співачка Наталія Могилевська декілька років тому вперше заговорила про серйозні стосунки в своєму житті. Раніше вона 10 років мовчала про романи, згадуючи лише минуле на публіку.

Артистка відмовилася називати прізвище свого коханого, як і показувати його обличчя. Але зізналася, що він став для неї великою підтримкою, а також супроводжував зірку на концерти в ті місця, куди з нею відмовлявся навіть їхати колектив.

Подруга Наталії Могилевської розповіла про її знайомство з чоловіком

Подруга Наталії Могилевської розповіла про її знайомство з чоловіком

Навіть зараз невідомо, хто він такий, хоча подруги зірки вже засвітили його на камеру. Втім, Лада Лузіна, подруга співачки, яка дружить з нею майже 30 років, дещо про нього таки розповіла. Зокрема, вона зізналася, що закохані познайомилися за надзвичайних обставин, і в мирні часи навряд би зіштовхнулися.

Як розповіла Лузіна в інтерв’ю “Обозревателю“, Могилевська познайомилася з Валентином у такому місці, де б ніколи з ним не перетнулася, якби не військові дії.

“Не в Києві, а в такому місці, де не під час війс*кових дій навряд чи б перетнулися”

Також жінка висловилася на рахунок дочок артистки, і зізналася, що не дивлячись на відсутність в них рідства, дівчата надзвичайно схожі на Наталію Могилевську, і якби публіка не знала про те, що зірка удочерила Мішель та Софію, ніколи б навіть не змогла припустити, що вони нерівні.

Нагадуємо, що про появу дітей Наталія Могилевська розповіла на початку 2024-го. Наталія Могилевська приховувала даний факти довго, але наважилася розповісти лише після того, як в мережі пішли чутки про народження в них дитини. Це сталося через блогера, який помітив зірку разом з маленькою дочкою на вулицях Києва і одразу ж показав своїм підписникам дану картину. Нині сім’я проживає у приватному будинку артистки, однак невідомо, в якому статусі чоловік Валентин знаходиться.