Рубрики: Новини
16.10.2024 11:41

Найбагатша співачка Камалія Захур вперше зізналася, на що витрачає 70 тисяч доларів щомісяця

Скільки складають ваші щомісячні витрати? Можливо, це чимала сума. Але вона все одно не зрівняється з тією, яку витрачає Камалія. На що йдуть такі шалені кошти? Зірка все пояснила.
Поділитися

Камалія відома шанувальникам, як найбагатша співачка України. Але одного цього факту для більшості буде недостатньо, аби уявити життя артистки. Куди чіткіше розуміння забезпечують конкретні суми витрат. Для Камалії щомісячно вони складають понад 70 тисяч доларів.

Тільки навчання доньок Арабелли та Мірабелли в елітній лондонській школі обходиться співачці у 52 тисячі фунтів! Звісно, ці гроші артистка платить не самостійно, а разом з колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром, який наразі й проживає у столиці Великобританії.

Але навчання — одна з багатьох граф витрат. Окрім освіти, чималі суми йдуть на захоплення дівчат. Вони займаються кінним спортом, відвідують уроки акторської майстерності, режисури та монтажу. Камалія зізналася, що підтримка таких хобі значно збільшує загальні витрати на дітей.

Камалія з ексчоловіком Мохаммадом Захуром та спільними доньками

Тому щомісяця батьки вкладають десятки тисяч доларів у розвиток своїх доньок. Також варто врахувати одяг, харчування та подорожі, оскільки Камалія та Захур хочуть, аби дівчатка бачили якомога більше красивих місць та відпочивали гарно і з комфортом.

Окрім витрат на дітей, Камалія також інвестує в себе. Вона витрачає близько 10 тисяч доларів на місяць на розвиток своєї кар’єри, хобі та косметичні процедури. Хоча їхнє життя сповнене розкішшю, співачка зазначила, що частину коштів для цього вона покриває самостійно.

Але від Захура співачка також продовжує отримувати фінансову підтримку. Хоча пара розлучилася, у них залишилися дуже теплі стосунки, які можна прирівняти до теплої дружби. А спільні доньки слугують для цих взаємин головною опорою та спонукають пару їх розвивати.