Рубрики: Новини
16.10.2024 15:39

У Варшаві на вокзалі: Настя Каменських із двома валізами виїхала з України

Співачка зробила все, щоб не привертати до себе особливої ​​уваги – одяглася скромніше та сховалась у куточок, але не вийшло. Як Настя Каменських виїжджала з України?
Поділитися

Останнім часом співачка Настя Каменських живе на дві країни. Більшість часу вона проводить в Іспанії, де спокійно працює над новим репертуаром і лише зрідка приїжджає в Україну, щоб виступити на концерті та зустрінеться з близькими друзями. Зазвичай, свої візити артистка докладно висвітлює в Інстаграмі. Так, напередодні у мікроблозі Каменських з’явилися кадри з її виступу в Одесі, а також ролик із зустрічі із відомим київським візажистом Єгором Андрюшиним, який кардинально змінив її образ.

А вже наступного дня Настю помітили із двома валізами на вокзалі у Варшаві. Зазначимо, що артистка свого від’їзду не афішувала. Відео та фото оприлюднив на авторському ТГ-каналі скандальний блогер Богдан Беспалов. Зважаючи на все, він отримав ролик від своїх численних підписників.

На відео знято, як Каменських проходить до будівлі варшавського вокзалу з двома валізами. На ній чорні лосини, кросівки, білий худі і пуховий жилет. Волосся зібране в пучок. Настя оглядається, щоб знайти потрібне місце і стає в куточок. Співачка намагається не привертати до себе увагу, проте через деякий час її помічають шанувальники та підходять, щоб зробити селфі на згадку. Артистка люб’язно погоджується, а потім знову “занурюється” у свій телефон.

Настя Каменських виїхала з України та засвітилася у Варшаві

“Українська співачка NK втомилася від тривог, холоду та критики її нового ЕР альбому та вирішила транзитом через Варшаву відправитись у теплі краї”, – підписав публікацю блогер.

Настя Каменських виїхала з України та засвітилася у Варшаві Фото: ТГ-канал Богдана Беспалова

Нагадаємо, що останнім часом співачка Настя Каменських намагається завоювати європейський музичний ринок і вже випустила альбом іспанською мовою. Артистка також завела новий Інстаграм, щоб спілкуватися зі своїми іноземними шанувальниками, де розповідає про свою творчість та трохи про себе. Так, напередодні Настя оприлюднила пост-знайомство, на яких показала своїм зарубіжним слухачам своїх маму та тата, а також представила “люблячого чоловіка” Потапа, який, за її словами, є її супутником життя та підтримує її.