Рубрики: Новини
17.10.2024 20:22

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.
Поділитися

Юрій Горбунов та Катерина Осадча повідомили про своє весілля 2016-го. Того ж року в них народився спільний син Іван. Пара ніколи не говорила, чи був малюк запланованим. Однак, ведуча стримала своє слово, і як колись розповідала в інтерв’ю, погодилася на розпис через вагітність. Адже до шлюбу насправді вона ставилася вельми скептично і взагалі не збиралася виходити заміж ще раз.

На річницю їхнього весілля Юрій Горбунов навіть розповідав, що ледь вмовив свою благовірна все ж таки піти та зробити це.

Коли Івану було 6 років в нього з’явився молодший братик. На світ з’явився маленький Данило Горбунов. До останнього пара не знала, хто саме народиться. За декілька тижнів до пологів Катерина такИ дізналася статі дитини.

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Катерина Осадча розповіла, чи буде народжувати від Горбунова ще раз

Після появи Данила Осадча зізналася, що він не був запланованим, але дуже бажаним сином. Юрій Горбунов вже заявив, що хоче дівчинку. І зробив це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неодноразово.

Звичайно, це привернуло увагу підписників, які почали розпитувати у Катерини, чи стане вона все ж таки планувати народження дівчинки. Катя Осадча не стала ходити навколо і прямо заявила про те, що більше не планує вагітніти. Тобто, імовірніше за все, Юрій Горбунов тепер батько двох синів, і на дівчинку може не розраховувати.

З іншої сторони Катерина також не планувала Данила, тому хто знає, можливо доля все ж таки зробить великий подарунок Юрію, і попри відмову, в нього все ж таки з’явиться маленька принцеса, яка подарує йому особливе щастя — бути батьком дівчинки.

Нагадуємо, що Катерина Осадча 3 роки тому стала багатодітною матір’ю, адже окрім синів від Юрія Горбунова в неї є старший спадкоємець Ілля від депутата Олега Поліщука.