Рубрики: Новини
18.10.2024 11:04

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?
Поділитися

Софія Ротару витратила декілька десятків років на те, щоб стати легендою української естради, і безумовно, ці роки не пройшли дарма, адже вона зробила шалені статки, які тепер зможе передати своїй сім’ї.

Сестра співачки Ауріка якось розповідала, що вони давно подбали про про свою безбідно старість. Так, зірка заявила, що разом з Софією Ротару вони придбали декілька квартир, які випадку найгірших часів зможуть здавати в оренду та мати пасивний дохід. Власне кажучи, саме це під час пандемії обидвох рятувало.

Софія Ротару розповіла, який спадок залишить своїй сімʼї

Софія Ротару розповіла, який спадок залишить своїй сімʼї

Втім, нещодавно з’явилася новина про те, що Софія Михайлівна також поклала своє око на італійську Віллу. Мовляв, артистка придбала розкішний маєток в Тоскані, і одразу переписали його на свого сина Руслана Євдокименка, для того, щоб не ускладнювати йому процедуру передачі майна.

Окрім того, в родині є розкішна компанія, яка займається звукозаписом та надає послуги іншим артистом, що бажають займатися музичною кар’єрою. А але також сімейство понесло серйозні втрати, адже мова йде про майно, яке знаходилося в Криму, і яке було конфісковане через останні події.

Мовчання Софії Ротару не допомогло їй зберегти свою позицію та врятувати готель. Судячи з усього, розкішний маєток, який колись приймав у своїх стінах різноманітних знаменитостей, політиків та олігархів назавжди відійшов з рук співачки в інші, і Руслан Євдокименко у переліку свого спадку його вже не знайде.

Онуки артистки вже знаходяться в інших куточках світу. Цілком можливо, що вони встигнуть заробити свої статки, адже обидва дуже талановиті та освічені люди. Руслан Євдокименко ж продовжує перебувати у своїй сім’ї в статусі її голови. І доволі давно розпоряджається майном та грошима родини. Тож в якійсь мірі його важко назвати лише спадкоємцем.