Рубрики: Новини
18.10.2024 20:21

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?
Поділитися

Незважаючи на щільний робочий графік, зіркова пара – Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян знаходять час для відпочинку. Так, напередодні стало відомо, що артисти разом із молодшою ​​дочкою Ніною вирушили до Карпат. Співачка вже встигла оприлюднити кілька фото та відео, на яких показала, як проходить їхня сімейна міні-відпустка.

На одному зі знімків можна побачити, як дочка Ніна позує на тлі гарного краєвиду, а також спільне селфі на мосту, під яким тече гірська річка, де вся родина з’явилася разом. Але найбільше зворушила фотографія, на якій радісні Антоніна з дочкою позують удвох, а в цей час Арсен Мірзоян за кадром жартома наставляє коханій дружині ріжки. Матвієнко виглядала дуже щасливою.

Тоня Матвієнко показала, як відпочиває з Арсеном Мірзояном та дочкою в Карпатах

Нагадаємо, що останні два з половиною роки для зіркової родини були непростими. На початку війни, коли Антоніна разом із дочками була за кордоном, почали з’являтися чутки, що пара на межі розлучення. Коли журналісти звернулися за коментарем, Матвієнко категорично все спростувала та наголосила, що на відстані їхні стосунки з Арсеном стали лише міцнішими. Через деякий час співачка повернулася до України та приєдналася до чоловіка, який увесь цей час давав благодійні концерти.

43-річна Антоніна Матвієнко показала квіти, які їй подарував Арсен Мірзоян

Ще міцнішими стосунки в сім’ї стали після пережитої трагедії. У 2023 році несподівано для шанувальників померла мама Антоніни – легендарна співачка Ніна Матвієнко. Вже пізніше стало відомо, що останні місяці артистка боролася з онкологією. Весь цей час Арсен був поруч і допомагав дружині доглядати тещу.

Зазначимо, що смерть мами для Антоніни Матвієнко стала справжнім ударом. Співачці знадобилося кілька місяців, щоб прийти до тями і повернутися до колишнього способу життя. Весь цей час її підтримувала сім’я – батько, брати, дочки та, звичайно ж, коханий чоловік.