Рубрики: Новини
19.10.2024 18:02

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?
Поділитися

У свіжому випуску програми “#ністиданісовісті” на YouTube-каналі “Люкс ФМ” українська світська журналістка Наталія Тур поділилася своїми думками щодо стосунків ведучої Лесі Нікітюк з військовослужбовцем Дмитром Бабчуком. Ведучий програми, Євген Фешак, звернувся до колег, запитуючи, як довго, на їхню думку, може тривати цей роман.

Наталія висловила певні сумніви щодо справжності цих стосунків, припускаючи, що це може бути піар, що має на меті зберегти популярність Нікітюк. Вона підкреслила, що в умовах медійної сфери подібні кроки є цілком виправданими. Артур Адамов, ще один учасник обговорення, підтримав цю точку зору, припустивши, що у Лесі може бути партнер, який забезпечує її фінансово, але якого не потрібно демонструвати публіці. Він також додав, що, враховуючи її популярність, цілком логічно, що вона не може довго залишатися наодинці.

Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім

Журналістка Наталія звернула увагу на поведінку ведучої Нікітюк, зазначаючи, що, маючи певний статус, вона могла б демонструвати свого партнера лише в контексті серйозних стосунків. На її думку, поки що у романі Нікітюк з Бабчуком не спостерігається атмосфера, характерна для стосунків, які готові до публічного визнання. Наталія припустила, що публікація фотографій пари може бути лише підготовкою до якогось майбутнього проєкту, ймовірно, пов’язаного з участю Нікітюк у шоу “Холостячка” на каналі СТБ.

Світська журналістка розповіла, що роман Лесі Нікітюк є несправжнім

Нагадаємо, що на початку жовтня ведуча вперше підтвердила свої стосунки, вказавши на те, що їх познайомив військовий медик кримськотатарського походження. Бабчук, у свою чергу, активно веде свої соціальні мережі, представляючи себе як пенсіонера Збройних сил України та інфлюенсера.