Рубрики: Новини
20.10.2024 15:08

Могилевська розповіла, чому чоловік не зміг бути з нею: сімейне щастя залишилось позаду

Наталія Могилевська неодноразово намагалася побудувати сім'ю та реалізуватися в особистому житті. Тим не менш, чоловік вибрав не її. Що сталося?
Поділитися

Наталія Могилевська завжди була вельми відкритою зі своїми фанатами і навіть розповідала найособистіші історії своїй подрузі-журналістці, яка допомагала співачці на цьому шляху. Але чим далі проходив час, тим більше артистка закривалася, і врешті-решт взагалі припинила ділитися історіями кохання.

Не було жодних сумнівів, що зірка має чимало залицяльників. Але ім’я жодного з них вона так і не назвала.

Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб

Наталія Могилевська розповіла про свій невдалий шлюб

Але якраз у розпал кар’єри артистка вийшла заміж за пана Дмитра Чалого. Бізнесмен не просто закохався в співачку, а зміг зробити її своєю дружиною. Але у шлюбі вони були всього рік.

Попри велику любов та сильні почуття між закоханими стояла величезна перепона, і це була кар’єра співачки. Наталії постійно не було вдома, вона була зосереджена на сцені до творчості, і це сильно турбувало її обранця. Врешті-решт, їхні стосунки дійшли логічного кінця, але занадто рано для тих людей, які сподівалися провести разом життя.

Пара дуже довго приховувала своє розлучення. Просто не змогла добратися до істини одразу, і Могилевська розповіла про те, що відбулося між ними лише тоді, коли біль вгамувався, а їхні стосунки залишилися в минулому. Не дивлячись на це, вони змогли розійтися як то кажуть екологічно і навіть підтримували дружні взаємини.

Поговорюють, що пізніше Дмитро Чалий таки одружився з іншою. Наталія в свою чергу вступила у бурхливий роман з бізнесменом Єгором Долініним. І тоді вона зіштовхнулася з ідентичною проблемою, яку проживала у шлюбі з Дмитром: коханий був незадоволений завантаженістю артистки і її зосередженістю на кар’єрі. Саме це знову таки стало причиною розставання.

Лише зараз Наталія знайшла своє щастя і насолоджується материнством та роллю дружини у стосунках з паном Валентином. Хіба що його особистість вона не розкриває.