Рубрики: Новини
20.10.2024 20:37

“Закінчити все, закінчити”: Світлана Лобода вразила зізнанням про своє остаточне рішення

Світлана Лобода вразила зізнанням щодо свого рішення, яке вона прийняла не так давно. Артистка захотіла все завершити. Про що йде мова? Деталі в матеріалі.
Поділитися

Останні 10 років для Світлани Лободи були вельми успішними, адже вона була відомою далеко за межами України. Але на момент свого злету вона вирішила жити не в Києві, а в Москві, і будувала свою кар’єру там. Зірка неодноразово отримувала величезні порції критики від своїх співвітчизників, але своє рішення не змінювала.

Світлана Лобода розповіла, що чекає на її кар’єру

Світлана Лобода розповіла, що чекає на її кар’єру

Пізніше стало відомо, що артистка вийшла заміж і переїхала в Європу. Зокрема, з’являлася інформація про її місце проживання на Мальті. Однак, на повідомлення про зміну її громадянства зірка відреагувала одразу. Світлана Лобода вийшла на зв’язок та в ефірі показала свій український паспорт.

Але це сталося вже після того, як артистка зробила свій вибір. Після 24 лютого і він перед нею постав як ніколи очевидно та серйозно.

Співачка почекала всього декілька днів, після чого дала зрозуміти, що вона цілком і повністю підтримує свою батьківщину, і готова зробити все необхідне для того, аби вона швидше перемогла та відновилася. Далеко не всі оцінили цей жест, і тим не менш велика кількість українців була вдячна виконавиці за даний крок.

Вона в свою чергу пізніше дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що вирішила “закінчити все, закінчити кар’єру в Росії”.

Нагадуємо, що артистка так і не розповіла, хто ж її таємничий чоловік, який подарував їй щастя та став батьком її молодшої дочки Тільди. Гарніше поговорювали, що це рок-музикант з Німеччини Тіль Ліндеманн. Однак пізніше колишня продюсерка артистки заявила, що це неправда, і таким чином Світлана нібито намагалася привернути до себе увагу та влаштувати собі піар.

Ба більше, подейкують, що коханий Світлани — успішний бізнесмен кавказького походження.