Рубрики: Новини
21.10.2024 14:32

Більше не секрет: що Надя Матвєєва забула у Москві 38 років тому і чому повернулась до України

Надя Матвєєва здобула шалену популярність завдяки програмі "Все буде добре", але не все своє життя телеведуча була саме в Україні - про що йдеться?
Поділитися

Телеведуча Надя Матвєєва вирішила поділитися своїми спогадами в інтерв’ю, в якому вона пригадала свій досвід життя в Москві. Незважаючи на те, що її мрія полягала в зовсім іншому, але сталося не так, як гадалося.

Надія розповіла, як у 1986 році, після закінчення школи, вона мріяла про навчання в столиці України. Вона навіть відвідала університет Шевченка, де закохалася в архітектуру та атмосферу закладу. Проте після аварії на ЧАЕС було ухвалено рішення, що їй доведеться поїхати до Москви. Завдяки своїм успіхам у навчанні, зокрема отриманні золотої медалі, вона швидко була зарахована до інституту і згодом вийшла заміж. Після цього пара повернулася до України.

Зірка Все буде добре Надя Матвєєва пригадала, як їй жилося в Москві

Ведуча поділилася своїм досвідом, коли її ідентифікували як українську студентку під час навчання. Вона згадала, що на той момент в росії активно говорили про Крим як частину України. У цьому контексті їй згадалася подруга з росії, яка категорично відмовилася їхати до України.

Цей випадок залишив у ведучої неприємні спогади. Вона запросила свою однокурсницю з Орла на весілля, але та зізналася, що ніколи не погодиться поїхати до України. Для ведучої це стало образою, і вона вирішила більше не підтримувати з нею зв’язок. Після того, як вона переїхала до України разом із чоловіком, всі контакти з російськими знайомими обірвалися.

Зірка Все буде добре Надя Матвєєва пригадала, як їй жилося в Москві

Відомо, що Матвєєва здобула освіту в енергетичному університеті Москви, а також навчалася в університеті економіки, інформаційних технологій та управління в Кременчуці. Протягом своєї кар’єри Надія стала популярною завдяки своїй діяльності на телебаченні, де вона працювала ведучою ранкових шоу, а також брала участь у різних програмах. Сьогодні Надію Матвєєву запрошують на різноманітні проєкти в ролі експертки.