Рубрики: Новини
22.10.2024 22:02

Онука Софії Ротару показала, як займається найдорожчим видом спорту в світі: їхала серед вулиці

Модель Соня Євдокименко проїхалася верхи на білому коні стежками Гайд-парку у Великій Британії. Тепер усім відомо, де саме проживає онука легендарної Софії Ротару.
Поділитися

Знаменита 23-річна модель Соня Євдокименко, яка також є онукою легендарної української співачки Софії Ротару та проживає закордоном, показала, яке має хобі. Воно не просте, елітне і вважається одним із найдорожчих у всьому світі. Це верхова їзда. Соня Євдокименко верхи проїхалася на коні прямо серед вулиці, зняла все це на відео й виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Варто зазначити, що відома модель займається саме верховою їздою, а не конкуром. Це не є професійним спортом у якому вершник разом із конем долає певні перепони і стрибає через різні “установки”. Це просто звичайна їзда для задоволення своєї душі. Також модель не показала, чи вміє їздити риссю чи галопом. Вона просто проїхалася верхи на коні у повільному темпі. Ну і звичайно, що дорого та багато. Адже, одяг і амуніція для верхової їзди коштують не дешево, як і оренда, або утримання самого коня.

Онука Софії Ротару показала, яким займається елітним видом спорту

Відео Соні Євдокименко з конем набрав незначну кількість коментарів. Свій пост знаменитість підписала наступними словами: “An hour of pure tranquility, riding through the serene trails of Hyde Park with”, що в перекладі означає: “Година чистого спокою, катання безтурботними стежками Гайд-парку”. Зірка перебувала під час прогулянки разом із тренером із верхової їзди. Він також був поруч, на своєму коні, але слідкував за обстановкою і все контролював.

 

Загалом Соня Євдокименко любить жити дорого та багато, а головне — елітно. Тому, не дивно, що для відпочинку та прогулянок вона обирає саме проїхатися верхи на коні, а не піти погуляти “в баню”. Також вона професійно займається йогою. У неї дуже добре це виходить. Ще любить читати багато різноманітних книжок і проводити свій час на великій і шикарній віллі.