Рубрики: Новини
21.10.2024 20:22

Світлана Лобода заспівала англійською разом із Люком Брюєром: їх “впіймали” в ресторані

Світлана Лобода заспівала разом із Люком Брюєром, якого всі порівнюють з легендарним Фредді Мерк'юрі. Утім, французький співак і артист може обійти лідера гурту Queen.
Поділитися

Співачка з України Світлана Лобода, яка вже тривалий час мешкає закордоном, заспівала разом із легендарним французьким співаком Люком Брюєром. Останній підкорює серця людей у всьому світі, як своїм неймовірним голосом і піснями, так і своєю цікавою зовнішністю. Також його називають сучасним Фредді Мерк’юрі, а свою творчість і самого себе він презентує під псевдонімом Lucky Love. Останнім часом він просто полонив найпопулярніші соцмережі своїми відео з піснями. А Світлана Лобода заспівала разом із ним його відому пісню в одному з ресторанів. Їх разом зняли на відео, яке співачка оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Світлана Лобода показала, як заспівала в живу разом із Люком Брюєром

Lucky Love та Світлана Лобода зустрілися в одному з закладів, де саме це було невідомо. Вони разом дуже душевно і круто виконали пісню “Now I Don’t Need Your Love”, яку співак випустив ще минулого року. Вони співали в “живу”. Світлана Лобода явно сподобалася Люку Брюєру, бо під час співу він навіть став перед нею на коліна. Та і українській співачці він видався до вподоби. Пост зірки про спільне виконання пісні набрав більше 10 000 вподобайок та безліч коментарів.

Прихильники Світлани Лободи зазначають, що разом вони виглядали просто розкішно. Також їх дует отримав безліч сердечок, вогників і “пальця до гори”. Як відомо, Lucky Love став відомим на весь світ. Він народився без руки і відмовився від протезування. Його завжди підтримувала його мала, а ось серед однолітків йому було досить складно. Він пройшов дуже тернистий шлях у своєму житті та відноситься до ЛГБТ-спільноти.

На Фредді Мерк’юрі Lucky Love схожий тим, що має специфічний прикус та зуби, що злегка “випирають” вперед. Коли він відростив вуса і зробив собі нову зачіску, то взагалі став дуже і дуже схожий на лідера гурту Queen, якого вже давно немає.