Рубрики: Новини
22.10.2024 10:45

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.
Поділитися

Як відомо, старша дочка Олі Полякової Марія вже вийшла у великий світ та будує своє доросле самостійне життя. Дівчина планує будувати сценічну кар’єру, а також вражає успіхами в медіа: вона активно веде особисту сторінку соціальних мережах так має власну аудиторію.

Від багатьох помилок, які очікують на знаменитостей, Маша застраховано, адже спостерігала за тим, як влаштовує свою кар’єру її матір, і ознайомилася вже дуже давно з багатьма підводними каменями.

Дочка Олі Полякової розповіла про свого обранця

Дочка Олі Полякової розповіла про свого обранця

Але як з’ясувалося, особисте життя воно також організовує, і робить це так, щоб оточення не впливало на її романи. За словами Марії, вони не обговорюють з матір’ю справи романтичні, хоча вона може звернутися до зірки за порадою та спілкується з нею, як з близькою подружкою.

Ба більше, бойфренд у Марії перспективний, адже не так давно вже придбав нерухомість і може стати надійним тилом для дочки артистки з точки зору фінансової.

Окрім цього, Маша вже познайомилася з його батьками, які працюють лікарями. Хлопець також познайомився з сім’єю своєї обраниці. Але між собою родини ще поки що не спілкувалися. Судячи з усього, все попереду.

“Ми з хлопцем вже вісім місяців. Він купив квартиру й ми плануємо переїжджати до нього. Він працює в IT. Так, з його батьками я вже доволі давно знайома. У нього класна сім’я лікарів. Мої з його не знайомі. Вони ставляться нейтрально й кажуть, що це мій вибір”, – зазначила дівчина.

Маша підкреслила, що її батьки не лізуть в її особисте життя та ніяким чином не впливають на нього.
Нагадуємо, не так давно Оля Полякова повідомила, що її дочка Маша буде вчитися у Сполучених Штатах в Берклі, але в учбовий заклад дівчина так і не потрапила.

Її сестра Аліса тим часом повернулася з Великобританії до України і на даний момент живе з батьками.