Рубрики: Новини
22.10.2024 23:03

Оля Полякова показала, куди кладе свої довгі ноги в авто: краса зірки дістає до самого “даху”

Оля Полякова заявила, що вона жінка з цікавим минулим і хоче, щоб у неї було цікаве майбутнє. Тому, вона намагається виглядати дуже добре. І максимально працює над собою.
Поділитися

Популярна співачка Оля Полякова показала, як насправді вона їздить в своєму великому, дорогому та шикарному автокарі. Так-так, у зірки не лише довгі ноги, а й великий транспорт, де ці ноги можна розмістити. Утім, навіть там вона задирає їх до самого даху, або, як говорять серед людей – догори дриґом. Відео того, як Оля Полякова возить свої ноги в автомобілі вона опублікувала в своїй stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Не дивлячись на те, що на вулиці вже жовтень і досить прохолодно, Оля Полякова ходить в одному “піджаку” з відкритим бюстьє. До того ж, цей “піджак” досить короткий і тому довгі ноги зірки мерзнуть повністю. На додачу, вона навіть не в чоботях (було б круто підібрати до цього піджаку якісь чоботи), а в легких туфлях із “гострим” носком. Свої ноги в автомобілі вона зняла на відео під свою пісню з наступним текстом: “Ти моя остання спроба, спроба, я твоя найвища проба-проба, мені так добре, що я тебе знайшла”.

Оля Полякова показала, що її ноги не вміщаються в автомобіль

Після цього зірка показала, як вона зустрілася зі своєю подругою, відомою телеведучою Машею Єфросиніною. Разом вони відпочивали й проводили час. Маша Єфросиніна була без макіяжу та в звичайному простому сірому светрі. А Оля Полякова нафарбована, у підборах, і в своєму чудовому чорному піджаку-плащі. Єфросиніна запитала, чому вона така гарна. На це Оля Полякова знову відповіла словами своєї пісні: “Тому що я жінка з цікавим минулим і хочу, щоб в мене було цікаве майбутнє”.

Як відомо, нині Оля Полякова повністю зосереджена на тому, що 26 жовтня у неї відбудеться великий сольний концерт у палаці Спорту в Києві. Вона проводить репетиції, відвідує радіостанції та записує stories, щоб максимально поширювати інформацію про цей захід. Тож, нині зірка вся в роботі. Про перебіг її стосунків із чоловіком Вадимом Буряковським, нині нічого не відомо.