Рубрики: Новини
22.10.2024 15:02

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?
Поділитися

Слава Дьомін досить відкритий з публікою щодо свого особистого життя. Ведучий нещодавно розповідав про свої почуття, які виникли до однієї з відомих українських акторок Ксенії Мішиної, адже артистка неодноразово з’являлася на публіці з ним. Ці зустрічі лише підігрівали чутки про їхній роман.

Дьомін підтвердив, що між ним і акторкою дійсно існували певні симпатії, однак серйозних стосунків не виникло. Причина цього полягала в тому, що Ксенія не була готова до глибоких стосунків. Ведучий зазначив, що їхнє спілкування зводилося переважно до професійних порад, які він надавав їй у сфері телебачення.

Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк

Слава також підкреслив, що фінансово підтримував їхні спільні виходи, проте в особистому плані їхні інтереси не збігалися: він прагнув більшого, а Ксенія не мала наміру вступати у серйозні відносини.

Також якийсь час у шоу-бізнесі активно обговорювали можливість романтичних почуттів ведучого до Лесі Нікітюк, оскільки в минулому вони співпрацювали над спільним проєктом. Однак сам Слава спростував ці чутки, заявивши, що його колега не є типом дівчини, який йому подобається. Він підкреслив, що між ними не було романтичних стосунків, оскільки їх характери суттєво відрізняються.

Слава Дьомін розповів про свої романи з Ксенією Мішиною та Лесею Нікітюк

Ведучий зазначив, що у Лесі часто змінюється настрій, а йому не до вподоби такі дівчата. Слава також зауважив, що для нього важливо мати стосунки, в яких не потрібно “лікувати” партнера або змінювати його під свої потреби. Наразі він перебуває у вільних стосунках. За його словами, важливо, щоб у стосунках партнери йшли паралельно і підтримували один одного в будь-яких ситуаціях.