Рубрики: Новини
22.10.2024 14:29

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.
Поділитися

У 2023 році молода дружина Віктора Павлика блогерка та засновниця дитячого онлайн-магазину Катерина Репяхова серйозно взялася за здоров’я свого сина Міхасика, який до 2,5 років практично не розмовляв і мав явні порушення з координацією рухів, які впливали на його здатність тримати рівновагу та орієнтуватися у просторі. Після ретельного обстеження в українських та ізраїльських клініках хлопчику було поставлено діагноз неврологічного розладу – диспраксію.

Лікарі склали чіткий протокол лікування, який передбачає регулярні відвідування нейрокорекції, масажиста, логопедів та інших фахівців. Дружина Павлика відсунула всі свої проекти та повністю присвятила себе реабілітації сина.

Дружина Павліка розкрила причину затримки мовлення у сина Михасика

А напередодні Репяхова повідомила, що у сім’ї виникли нові проблеми, які також пов’язані із 3-річним Михасиком. Справа в тому, що хлопчик відмовляється носити шапки. Катерина присвятила цьому кілька “сториз” в інстаграм, де спочатку розповіла про проблему, а потім запитала поради підписників, які, можливо, зіткнулися з подібним. Потім звернулася, зважаючи на все, до Гугла і вже наступного дня до професіоналів.

Молоді матусі радили Каті надіти на Мишу шапку із зав’язками, зав’язати міцний вузол і все, але Репяховий такий спосіб видався травматичним для дитини.

Дружина Віктора Павліка розповіла про нові проблеми із 3-річним сином

Далі дружина Павлика знайшла мультфільми про шапки, які можуть зацікавити хлопчика. Весь вечір Михасик провів за їхнім переглядом і навіть повторював побачене у кадрі.

Дружина Віктора Павліка розповіла про нові проблеми із 3-річним сином

А вже наступного дня Катерина відвела сина до логопеда, який в ігровій формі спробувала привчити дитину до теплої шапки. Фахівець одягала її на Михасика, а його завдання було просидіти з нею, доки логопед рахує до трьох. Дружина Віктора Павлика фіксувала все на телефон.

Дружина Віктора Павліка розповіла про нові проблеми із 3-річним сином

Зазначимо, що Катерина Репяхова досить глибоко поринула у тему реабілітації дитини та із задоволенням відповідає на запитання з цієї теми. Так вона розповіла, чому виключила на час заняття Михасика нейрокорекцією.

Дружина Віктора Павліка розповіла про нові проблеми із 3-річним сином